Koti kylpee valossa

Ihana sunnuntai-aamu – lunta pyryttää ja on niin valoisaa, sopii täydellisesti laskiaissunnuntaihin! Käppäiltiin rauhassa vanhan koiraherran kanssa aamulenkki. Suojalumi tarttui pörröisiin tassuihin ja vatsan alle niin, että kotona ne piti sulattaa suihkulla pois.

Mahtava viikko takana! Töissä oli 70% henkilökunnasta talvilomalla, sai rauhassa tehdä rästihommia pois, niin oman loman aikana kertyneitä, kuin koko syksynkin ajalta. Huomenna voi aloittaa vähän kuin puhtaalta pöydältä. Viime viikko olikin ihanan pehmeä lasku töiden pariin loman jälkeen. Jatkettiin viikonloppua yhtä rennoissa merkeissä ja perjantaina menimme töiden jälkeen leffaan. Suosittelen jokaista tanssin ja musiikin ystävää katsomaan La La Landin – tosi ihana leffa! Kuulin leffasta kuvauksen: ”They don’t make movies like this anymore” -ja se on kyllä totta. Tuo oli ihana, raikas tuulahdus menneisiin, vaikka ihan tätä päivää elettiinkin.

_MG_8961.jpg

Eilen istuimme iltaa ystävien kanssa. Juteltiin, herkutetiin leipomallani mutakakulla, nautittiin pari lasia skumppaa ja katseltiin reissukuviamme. Tänään rauhoitun ihan kotona tekemällä en mitään. Kaupassa tosin pitää käydä ja alkaa valmistautua henkisesti tulevaan 6 viikkoon. Maanantaina nimittäin starttaa hikinen projekti – ihan kirjaimellisesti! Kerronkin aiheesta lisää heti huomenna aamulla, joten kantsii olla kuulolla!

Valoisat päivät houkuttaa tarttumaan kotona kameraan, vaikka tuntuu, että koti on jo kuvattu tuhanteen kertaan joka kulmasta. Tätä kulmaa ei ole kuitenkaan näkynyt, sillä vasta uutukainen laajakulmalinssini mahdollistaa tämän – näkymän eteisen kautta olkkariin. Laitepäivityksellä kodista löytyy kuin löytyykin uusia kulmia nähtäväksi!

Nautitaan valoisasta ja talvisesta sunnuntaista! Mukavaa laskiaista!

2 kommenttia “Koti kylpee valossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *