UGG Boots ja varpaat kiittää

Ostin kesällä tehdyltä Nykin reissulta vihdoin kauan kuolaamani UGG Bootsit. Suomessa hintalappu on minusta ollut aina karmaiseva, mutta Nykistä kengät irtosi outletistä yli puolet halvemmalla.

Ai että näillä ei varpaat palele! Tuli testattua poposet niillä taannoisilla liki 30 asteen pakkasillakin ja jos kaikki muu paleli vaatekerroksissa huolimatta, niin jalat ei ainakaan!

_MG_1712.jpg

Valitsin omat kenkäni puolikkailla varsilla. Vierastin ennen tuota nappikoristetta, mutta kyllähän se tuo kivasti ilmettä näihin muutoin aika muodottomiin töppösiin. Tykkään lisäksi karvareunasta, joka pilkottaa sekä kengänsuusta että nappikoristeen molemmin puolin.

_MG_1710.jpg

_MG_1714.jpg

Mitkään vesikelin kenkulit nämä ei ole ja aika arat märälle muutenkin. Varsinkin tyttären kenkiin on tullut katusuolasta valkoisia rantuja, ihan kuin hometta. Täytyykin alkaa metsästää UGG Bootsien hoitoaineita ja harjaa. Toistaiseksi ollaan pärjätty kotikeinoin, mutta ajattelin hommata näille kengille nimenomaiset aineet. Jokin suoja-ainekin on ihan ehdoton!

Talven soisi vielä jatkuvan. Minusta helmikuukin on vielä ihan täysi talvi! Me ollaankin lähdössä lauantaina lemppari-talviurheilulajin pariin, eli skimbaamaan! Jipii!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “UGG Boots ja varpaat kiittää

 1. Kannattaa olla tietoinen UGGien valmistukseen liittyvistä julmuuksista. Huolimatta siitä, että valmistaja väittää käyttävänsä ainoastaan eettisesti tuotettua lampaannahkaa, se ei pidä paikkaansa. <a rel="external nofollow" href="http://www.peta.org/living/fashion/ugg-boots/&quot; target="_blank">http://www.peta.org/living/fashion/ugg-boots/</a><br />
  <br />
  Sivulta löytyy video, jossa verta vuotavia lampaita paiskitaan miten sattuu. Lampailta leikataan hännät ja ne kastroidaan ilman kivunlievitystä, jotta muotitietoinen kansa saisi pitää jaloissaan epämääräisiä nahkaläjiä suureen hintaan. Tällaista toimintaa ei pidä missään nimessä tukea eikä mainostaa tukevansa.

  1. Käsittääkseni yritys on kaikenlaista eläimiin kohdistuvaa julmuutta vastaan ja ovat tarkkoja toimittajien valinnassa. Niiden pitää täyttää eettiset kriteerit joita on paljon. Yrityksen mukaan he käyttävät tuotteissaan vain sellaisten lampaiden nahkaa, joita kasvatetaan ruoaksi. Ei sellaisten, jota kasvatetaan vain nahan vuoksi. He myöskin vastustavat jonkin aikaa sitten julkisuudessakin esillä ollutta tapaa tehdä leikkauksia eläimille villan paremmalle säilyvyydelle. <br />
   <br />
   Toivoisi, että tänä päivänä eettiset asiat olisivat kunnossa jokaisessa yrityksessä. Valitettavasti näin ei ole edes kaikissa kotimaisissa. On välillä vaikeaa tehdä kulutuspäätöksiä, kun yksi kertoo toista ja toinen toista. Tämä aihe kokonaisuudessaan on kuitenkin jo ihan toinen keskustelu…<br />
   <br />
   Koen erittäin ikävänä tuon kommenttisi loppukaneetin ja kerronkin sinulle ja kaikille muille, että minä en millään muotoa tue, enkä mainosta tukevani mitään sellaista toimintaa, josta mainitsit videon kertovan. Tuollaiset syyttelyksikin tulkittavat lauseet ovat aiheettomia ja asiattomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *