Tervetullut viikonloppu

Huh, miten raskas viikko!

Olen aivan poikki viimeisestä viidestä työpäivästä. Joskus sitä vaan kasaantuu kaikki yhdelle viikolle ja hommia on painettava välillä ilman sen ihmeempiä lounastaukoja, että deadlinet eivät veny ja pauku ainakaan omasta puolesta! Tällä viikolla olen joutunut kyllä tuijottelemaan ruutuja, kirjoittamaan ja taittamaan eri materiaaleja, enemmän kuin koskaan ennen näin lyhyessä ajassa. Käsistäni on tällä viikolla lähtenyt mm. tuotepresentaatio, asiakaskirje, kolmannesvuosikatsaus sekä vuosikertomus. En niitä toki ole sisällöllisesti yksin tehnyt, minun vastuullani on enemmänkin paketointi; materiaalin kerääminen eri tahoilta, sen käsittely ja yhteenkokoaminen sekä valmiin työn visuaalinen ilme. Olen aivan poikki, mutta positiivisella tavalla. On hienoa nähdä oman työn jälki valmiina, jopa monikymmen sivuisina tuotoksina, kun sen on aloittanut ihan tyhjästä.

IMG_5332_2.jpg

Rankka työviikko kuitataan tänään hyväksi havaitulla reseptillä; joogatunnilla sekä itsetehdyllä gluteenittomalla pizzalla. Aion myös palkita itseni kaupan pakastealtaasta löytyneellä Toblerone-kakulla. Sokeri/herkkulakko on pitänyt tämän vuoden alusta lähtien, mutta nyt annan kakkupalan verran löysää. Kakkupala ja Voice of Finland, ehkä pari jaksoa House of Cardsia Netflixistä… Ah.

Meillä on isot juhlat parin viikon päästä ja niihin tarvitsee jo alkaa valmistautumaan ja hankkimaan tarpeellisia juttuja. Huomenna lähdenkin ostoslistan kanssa asioille ja pidän salitreeneistä viikon toisen vapaapäivän. Muutenkin aion ottaa viikonlopun rennosti ja työntää nenän pitkästä aikaa ulkoilmaan oikein kunnolla.

Nautinnollista viikonloppua teille kaikille! 🙂

4 kommenttia “Tervetullut viikonloppu

  1. Hei nainen 🙂 Mulla olis blogissa sulle aivan l o i s t a v a salitreenin korvaava treeniohje ! Sopii juurikin tuollaisen rankan viikon päätteeksi tehtäväksi… Itse juuri kokeilin ja ai että toimii hyvin, ei paina viikon aherrus missään!<br />
    <br />
    Ihanan leppoisaa viikonloppua &hearts;

    1. Heipä vaan! Ai, että kun oikein nauratti sun treeniohjelma! ? En mä ihan tylsimys ole, tänään on vuorossa sauna, tacot ja lasi kylmää valkkaria… aika hyvä &quot;treeni&quot; sekin! ?

  2. Täällä ollut myös jotenkin tosi kuluttava viikko ja olen aivan naatti. Viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen. Rentouttavaa viikonloppua! &hearts;

    1. Välillä tulee näitä rankempia viikkoja ja perjantaina on todellakin puhti aivan pois! Toivottavasti viikonloppu nollaa tilanteen! ? Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *