Hiljentyminen jouluun

Kuten kahtena aiempana vuonna, blogi hiljenee nyt pariksi päiväksi joulun viettoon.

Olen saanut lomailla viime perjantaista lähtien ja rauhoittua pikkuhiljaa. Hiljentää jokapäiväistä juoksua ja aikatauluja, sammuttaa aamulla herätyskellon ja jatkaa vielä unia. Melkein pari viikkoa vaivannut flunssakin alkaa olla selätetty, juuri jouluksi tervehtyen. Kotona tuoksuu kuusi, uunissa juurikin paistuva kinkku ja herkullinen glögi kuumenee kattilassa. Kynttilät on saaneet palaa aamusta alkaen ja joululaulut soivat taustalla tunnelmaa luoden. Telkkarista tulee joululeffoja ja kuuman glögimukin kanssa on hautauduttu sohvanmutkaan kerran jos toisenkin. Katson ihaillen kimmeltävää kuusta, jotain pakettejakin siellä näyttää jo olevan!Rapsuttelen kainaloon kiivennyttä koira-herraa, sekin nauttii joulusta ja yhdessäolosta.

joulukollaasi.jpg

Julistan leikkimielisesti joulurauhan aina tänään, 23. päivän iltana. Sen jälkeen kaikenlainen kiire, kiukuttelu ja pahantuulisuus on pyhästi kiellettyä. On viimein aika rauhoittua ja asettaa mielentila joulu-moodiin, sulkeutua sellaiseen hyvän tuulen ja hyvän mielen kuplaan ja asua siellä seuraavat päivät ainakin.

Nyt toivotan teille, rakkaat lukijani, rauhallista ja tunnelmallista joulua. Nauttikaa elämästä, vapaista päivistä, toisistanne, hyvästä ruoasta ja juomasta. Availkaa kilpaa paketteja, naurakaa ja fiilistelkää. Onhan joulu ihmisen parasta aikaa. <3

 

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Hiljentyminen jouluun

  1. Tunnelmallista ja rauhallista joulua! (tää tais olla jo kolmas toivotus ;))

    1. Kiitos samoin J &hearts; Tunnelmallisia joulunpyhiä sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *