Jänskä päivä ja TineK voittaja

Tänään oli vähän tavallisuudesta poikkeava päivä, nimittäin opintojeni ensimmäinen tutkintotilaisuus. Luokan ja arvioitsijoiden edessä piti presentoida oma työ ja homma piti saada pakettiin vartissa. Oli pakko ottaa puhelin sekuntikelloineen luokan eteen, jotta näki ajankulun, sillä esitys olisi katkaistu siihen paikkaan, kun viisitoista minuuttia olisi tullut täyteen. Olin valmistautunut hyvin ja harjoitellut esitystä muutaman kerran, joten pysyin hyvin annetun ajan puitteissa. Muutenkin esitys meni hyvin. Olen melko kokenut esiintyjä, joten tuollaiset tilanteet eivät juurikaan hermostuta, vaikka ainahan pitää vähän perhosia mahassa olla. Silloin tietää olevansa terävimmillään.

Oman pienen jännitysmomentin toi eilen noussut kuume. Viikon kestänyt päänsärky ja vetämätön olo nivelkipuineen sai selityksen kuumemittarista. Harmillista. No, buranan voimin mentiin ja hyvin siitä selvittiin. Nyt tosin kiitän päivän lyhyyttä ja sitä, että pääsin sohvalle pitkäkseni.

IMG_4240.jpg

Töihin olisi pakko selvitä vielä muutamaksi päiväksi, perjantaina alkaa loma ja ennen joulua on mukava saattaa aukiolevat asiat loppuun, niin voi hyvällä omalla tunnolla jäädä lomailemaan. Olo on onneksi jo parempi, kuin eilen. Toivottavasti ei enää lämpö nouse.

Ja hei, Tine K -arvonnan voittajakin selvisi Random.orgin avulla ja voittoarpa lohkesi numerolla 11:

  • Hii! Kahdella arvalla mukana!

Onneksi olkoon Riitta! Olen laittanut sinulle sähköpostia! 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *