Eteisen välivaihe

Hyvästi harmaat seinät!

Niin kävi, että harmaat seinät saivat lähtöpassit, vaikka yhdessä vaiheessa haaveilin vielä tummemmista. Keittiö-eteisakseli on yhtä tilaa ja halusin luoda siihen illuusion isommasta tilasta, kuin mitä se onkaan. Valkoinen tunnetusti avartaa tilaa ja tuo lisää valoa ja näillä elementeillä pääsee jo alkuun. Kun yhtälöön lisää isot peilit, on tilantuntu maksimoitu. Ne isot peilit on tilattu ja ne saapuvat torstaina. Jee, en malta odottaa!

Tältä näyttää eteisen välivaihe nyt:

PicMonkey%20Collage.jpg

Olen niin onnellinen, kun pääsen eroon tuosta sekavasta yleisilmeestä. Olen aina inhonnut tuota verhoviritystä ja verhojen ja harmaiden kaapinovien sekamelskaa. Myös tuo iso valkoinen alue yläkaappien yllä häiritsee suunnattomasti. Onkin ihana ajatus, että ihan kohta saamme pelkkää peiliä katosta lattiaan koko kaapiston leveydeltä! Hyvästi verhoviritys – ei tule ikävä!

Aiemminhan tuunasin jo tuon vanhan kenkäkaapin uusiksi maalamalla sen valkoisesta mustaksi. Tämä on kaikki ollut osa tätä isompaa suunnitelmaa.

PicMonkey%20Collage_3.jpg

Kuten kuvasta näkyy, String -hylly poistui seinältä ja sen kohtalo on vielä vähän auki. Olen myös harkinnut sen myymistä… Seinää varten on toisenlaisia suunnitelmia ja siihen liittyen onkin tulossa pieni tuunausvinkki ihan pian!

Tuo seinällä roikkuva peili saa myös lähteä, sillä kun ei ole enää sitten virkaa, kun peililiukuovet tulevat. Peili on muutenkin vähän sellainen tuunausprojekti, sillä alkuperäinen väri on sillä ollut kamala pyökki. Kerran sutaisin siihen maalit päälle ja se sai näin jatkoaikaa. Nyt ei sitä kuitenkaan enää heru.

Myös keittiön puolella on ollut harmaa seinä, jonka maalaamista mietin aika pitkään, sillä tuo harmaa on ollut minusta todella kaunis sävy. Loppujen lopuksi myös se sai väistyä. Valkoinen väri kyllä raikastaa ja avartaa tilan kuin tilan!

PicMonkey%20Collage.jpg

Kokeilen muuten pitkästä aikaa pöytäliinaa. Ompelin tuon itse Ikeasta ostamastani kankaasta ja hetihän liina tuo lisää kodikkuutta keittiöön. Myös taljat löysivät tiensä takaisin tuolien päälle, inhoan istua kylmillä tuolilla!

Kivaa uutta viikkoa kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *