Meidän pääsiäinen

Kiirastorstai.

Tästä alkaa neljän päivän ihana pääsiäisloma! Ihan kyllä kevään kohokohtia, jos minulta kysytään. Odotan pääsiäislomaa aina innolla. Se katkaisee kevään niin mukavasti, suo muutaman ylimääräisen lomapäivän ja me vietämme ne aina nauttien hyvästä ruoasta ja kestiten vieraita. Paitsi tänä pääsiäisenä. 

IMG_1172.jpg

Tänä pääsiäisenä, ties moneen vuoteen ekan kerran, meille ei tule vieraita, vaan menemme itse valmiiseen pöytään. Ihan kivaa vaihtelua. Panostamme silti normaaliin tapaan kotona hyvään ruokaan ja ruokalistalla on ainakin karitsaa, herkullisia salaatteja, paahtopaistia, hyviä uunissa valmistettuja kasviksia, pashaa ja tietty suklaamunia 🙂 Lupasin myös leipoa jotain herkkua, taidanpa päätyä joko muta– tai porkkanakakkuun.

IMG_1179.jpg

Pääsiäisenä vietetään Helsingissä salsatanssijoiden riemujuhlaa, eli vuosittaisia Salsafestareita. Aktiivisina tanssiaikoinani vietimmekin pääsiäisen aina festareilla tanssien jalat muussiksi tyttären ollessa mummolassa lomailemassa. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen käymme tänä pääsiäisenä pyörähtämässä lattialla festarihumussa ystäviä tavaten.

Aion myös urheilla ja ulkoilla ja ottaa ihan rennosti seuraavat neljä päivää ja ekstra-vapaista nauttien. Juu, ja parista suklaamunasta! (Sitten alkaakin tiukempi puristus rantakunnon metsästyksessä ja tästä kerron lisää myöhemmin!)

IMG_1169.jpg

Tipuja ei rairuohoon kotoa löytynyt, mutta Tigerista ostamani pieni liitutaulukyltti ja askartelulaatikostani löytyneet pastelliset munat sopivat oikein ruohon koristeeksi.

Nyt toivotankin kaikille mitä ihaninta pääsiäisen alkua! <3

 

5 kommenttia “Meidän pääsiäinen

  1. Ihanaa pääsiäistä!<br />
    <br />
    Meille tuleekin ensimmäistä kertaa ikinä vieraita pääsiäisen viettoon ja on kyllä ollut hommaa keksiä kolmelle päivälle ruokia 🙂 Mutta ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa ja kestitä heitä ♥ Sun rairuoho näyttää muuten paljon paremmalta kuin mun….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *