Kodin herääminen kevääseen

Runsas ja pehmeä talvisisustus sai nyt lähteä ja tilalle halusin vähän väriä. 

Harmaa on suosikkivärini kaikista ja siihen sopii tosi nätisti hempeä vaaleanpunainen. Tämän kevään uutuutena kotona myös ripaus keltaista. Ihan vielä en mielelläni luopuisi talvesta kelien puolesta, mutta kotiin oli pakko saada jotain piristystä ja raikkautta! Tuli ihan sellainen olo, ettei voi hengittää, jos paksut valkoiset turkispeitot ja tyynyt ovat vielä hetkenkin sohvalla.

IMG_9608.jpg

Halusin kotiin rauhallisemman, vähäeleisemmän ja jotenkin graafisemman ilmeen. H&M:n uutuus-tyynynpäälliset olivat täydellinen löytö; Missoni-henkinen kuosi vaaleanpunaisella värillä ja tuo blokkivärjätty ihanuus ripauksella keltaista. Juuri sopivaa tähän rauhaa etsivään mielenlaatuuni. Kaikista ihanin ilmestys on kuitenkin tuo pieni harmaa-vaaleanpunainen tyyny. Miten söpö! 

Valorisu sai myös lähtöpassit ja tilalle toin takaisin nurkkaan kuuluvan valaisimen. Tuo valaisin on muotoilultaan ja ilmeeltään kyllä niin mieleeni! Köyhän naisen Ellos-versio Jieldéstä.

IMG_9613.jpg

Valkoinen matto sai vielä jäädä,  sillä se on tosi pehmeä ja lämmin. Koiruus viihtyy matolla loikoillen ja lattiat ovat kylmät, joten vielä ei ohuita ja kesäisiä puuvillamattoja vaihdeta tilalle.

Tauluhyllylle palasi suosikkini myös; ihana Olle Eksellin Manhattan sekä Ylva Skarpin Balance. Varsinkin tuo Manhattan on varmasti sellainen, johon en kyllästy ikinä.

IMG_9617.jpg

Sohvapöytää koristaa tulppaanit Kodin 1:sen alehyllystä löytämässäni maljakossa. Kuuden euron hinta ei ollut paha lainkaan, tuo betoni kun kolahtaa edelleen todella isosti! Kotona on nyt niin ihanan kepeä fiilis raikkaamman sisustuksen myötä. Kynttilöitä poltan edelleen iltaisin runsaasti. Tuoreet kukat ja kynttilöiden lepattava liekki vain lisää kotoisuutta.

Tällä ilmeellä lähdettiin liikkeelle uuteen viikkoon. Tämä viikko on täynnä taas urheilua ja se aloitetaan tämän iltaisella joogalla. Sokerilakko tulee myös päätökseensä tämän viikon lopulla…

Mahtavaa uutta viikkoa kaikille! 🙂

8 kommenttia “Kodin herääminen kevääseen

  1. Ihanan näköistä :). Nuo tyynyt ja kukkaset tuovat juuri sopivan ripauksen kevättä, tosin itse toivon, että ulkonakin voisi aistia jo kevään tulon :).

    1. Kiitos! 🙂 Onneksi parilla sohvatyynyn vaihdoksella ja keväisellä kukkakimpulla tekee ihmeitä kodin ilmeeseen! Helppoa ja halpaa! 🙂 Mun mielestä tammi- ja helmikuu ovat vielä selkeitä talvikuukausia ja mielellään saisi pysyä sellaisina kelienkin puolesta:) Kevät voi alkaa maaliskuusta ja mielellään sen jälkeen hyppäisin suoraan kuiviin kesäkeleihin, kuin märkiin ja mutaisiin kevätsäihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *