Habitat Helsingissä

hab.jpg

Suomen ensimmäinen, ranskalaisen sisustusliikeketjun myymälä,  Habitat avasi ovensa tänään Helsingin Citycenterissä aka. Makkaratalossa. Kipaisin kadun yli sinne lounastunnilla ja odotin kammottavaa ryysistä, mutta mitä vielä! Siellähän mahtui kulkemaan ja räpsimään kuviakin melko rauhassa. Ehkä olin myöhässä, ehkä innokkaimmat ovat jo olleet siellä aamu yhdeksältä, kun ovet aukesi tai ehkä pahin ryysis on vasta koittamassa neljän jälkeen, kun ihmiset pääsee töistä.

20141128_114907.jpg

20141128_114321.jpg

20141128_114945.jpg

habitat%205.jpg

Kiersin myymälän hyvin pikaisesti ja loin sinne vain yleissilmäyksen. Kallisarvoinen lounastunti edellytti myös ruoan hakua, joten kovin pitkäksi aikaa en sinne voinut jäädä. Myymälä kuitenkin herätti suuren mielenkiinnon ja aion vierailla siellä ensi viikolla ajan kanssa.

habitat%202.jpg

Mielenkiintoisia huonekaluja, kauniita esillepanoja niin kattauksen kuin petaustenkin muodossa, kiinnostavia ja edullisia valaisimia, uteliaisuutta herättävä työpistekokonaisuus sekä upeita maljakoita, joista yksi jäi kieltämättä vähän kutkuttamaan…

Lisäksi näin kauniisti muotoiltuja sohvia, Muuton Stacked -hyllyä muistuttavan kokonaisuuden, ihanan industriaalisen valaisimen sekä kylppärituotteita, pehmeitä mattoja, koriste-esineitä, tyynyjä ja upeita astioita.

20141128_114714.jpg

20141128_114359.jpg

habitat.jpg

20141128_114549.jpg

20141128_114914.jpg

Nopean hinta-analyysini perusteella sanoisin, että hinnat yllätti positiivisesti. Ei ihan Ikeaa, muttei kallista designiakaan.

habitat%203.jpg

Myymälä on iso ja kahdessa kerroksessa, joskin vähän sokkeloinen umpikujineen. Minua se ei haitannut, en edes tykkää messuhallimaisista liikkeistä. Myymälä ja tuotteet todellakin herätti mielenkiintoni ja odotan innolla hyvää hetkeä päästä tutkailemaan tarjontaa ajan kanssa. Tänne kannattanee myös tulla matkankin takaa, lähin Habitat löytyy Pariisista tahi Lontoosta ja tämän liikkeen ilmestyminen Suomen maalle on long over due!

Joku pieni nyssäkkä lähti matkaan tuolta perjantain kunniaksi – niin ja lähestyvän joulun 😉

Ihanaa, kun on perjantai!

8 kommenttia “Habitat Helsingissä

 1. Täytyy tuolla piipahtaa maanantaina, jos vaan aikataulu sallii. Piensisustuspuoli kiinnostaa, muutaman postauksen Habitatista olenkin tänään jo nähnyt. Tänään ostin itselleni pitkästä aikaa jotain pientä, mutta jos jotain tosi extramageeta löytyy, niin ehkä sallin itselleni toisenkin sisustusostoksen. 😉

  1. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa 🙂 Oikein harmittaa, kun itse juoksin sen lähinnä läpi, mutta onneksi se on työpaikkani naapurissa, niin on helppo käydä siellä vaikka töiden jälkeen ajan kanssa. Mä löysin tuolta myös jotain pientä jouluista, vaikka yhden yhtää koristetta tai muutakaan en enää tarvitsisi 🙂

 2. Mukavan kattava postaus ja kuvien perusteella täytyy mennä itsekin poikkeamaan, kunhan pääsen kotipuoleen. 🙂 Mukavaa lauantaita! ♥

  1. Kuvia tuli räpsittyä ohikulkiessa aika läjä, paljon oli mielenkiintoista kuvattavaa, joten suosittelen kyllä vierailemaan myymälässä. <br />
   Samoin teille – kivaa viikonloppua! &hearts;

 3. Käytiin Habitatissa just viime vloppuna kun oltiin ruottissa 🙂

  1. Ahaa, sielläkin on? No, on se sitten lähempänä kuin Pariisi tai Lontoo 🙂

 4. Mä en kestä, kun teillä on siellä Helsingissä kaikkea! Kohta täytyy harkita sinne muuttoa 🙂 Paitsi että mies ei ikinä suostuisi eikä siellä taida ihan hirveesti olla semmoisia taloja, joihin voi laittaa ulkokoiran pihalle…. 😀

  1. Tervetuloa! 🙂 Helsingissä on toki puolensa, itse en osaisi asua muualla, mutta noin taitaa ajatella kaikki omasta kotikaupungistaan? 🙂 Kauempanakin on puolensa! 🙂 Juu, en usko, että Helsingissä tuo ulkokoiran pito olisi ihan ykkös vaihtoehto 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *