Dinner is served

Ihanan rento ja pitkäntuntuinen viikonloppu takana! Hyvä mieli lähteä uutta viikkoa kohti taas.

IMG_7833_2.jpg

Pyhäinpäivän illallinen syötiin saunan jälkeen. Kattaukseen valitsin tällä kertaa vähän tummanpuhuvampaa ilmettä. Jotenkin Pyhäinpäivään kävi sellainen oikein hyvin. Käytin kattauksessa vain mustaa, valkoista ja ripauksen harmaata.

IMG_7815_2.jpg

IMG_7816_2.jpg

Valkoinen pöytäliina tuntui liian viralliselta, joten käytin edellisiltana askartelemiani mustia kartonkitähtiä koristeina. Ne eivät muutenkaan istuneet alkuperäiseen ideaani, joten tulipahan käytettyä niitä kattauksessa.

IMG_7821_2.jpg

Aamulenkiltä tarttui mukaan puolukan oksia, jotka toivat kattaukseen ripauksen raikasta väriä ja jälleen palan luontoa kotiin.

IMG_7865_2.jpg

Alkuruokana meillä tarjoiltiin italialaista bruschettaa. Tästä helposta herkusta tulossa reseptiä pian! Pääruokana vieraiden toiveesta olimme valmistaneet uunissa yli 4 tuntia muhinutta Burgundinpataa. Oi, että olipa suussa sulavaa tuon paistoajan jälkeen! Tuohon herkkuun löytyykin resepti jo blogista – täältä!

IMG_7874_2.jpg

Jälkiruoan aikana matkustimme Espanjaan Kataloniaan. Sieltä löytyy yksi suurista herkuistani, Crema Catalana.  Tästä hieman haastavammasta jälkkäristä myös reseptiä tulossa piakkoin!

Ja mitä tulee kattauksiin – ne paranevat pimeän tullen. Päivänvalolla otetuista kattauskuvista puuttuu aina jotain. Niistä ei näy hymy, eikä niistä kuulu nauru. Niistä ei välity tuoksut eikä tunnelma. Siksi illanhämyssä otetuissa kattauskuvissa on mielestäni aina ripaus jotain taikaa…

IMG_7894_2.jpg

 Hyvää viikonalkua kaikille.

6 kommenttia “Dinner is served

  1. Onpa tosi kiva kattaus! Mitäs sarjaa nuo lautaset ovatkaan? Ikeasta?

    1. Kiitti! 🙂 Ikean Myndig on tosiaan kyseessä. Ihan mun suosikkilautaset! Suosin itse enemmän tällaisia kulmikkaita, kuin perinteisiä pyöreitä lautasia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *