EVERYDAY DESIGN LEHTITELINE

Hullujen Päivien aikana tuli tehtyä muutamia tarpeellisia ostoksia. Lähinnä tein vaatehankintoja tyttärelle ja muutamia myös itselleni.

Tärkein ja tarpeellisin ostos oli kuitenkin lehtiteline. Olin jo aiemmin katsellut Everyday Designin metallista telinettä ja kassia sillä silmällä, kun ne tulivat Hulluille Päiville tarjoukseen. Perjantai-aamuna minä sitten kipitin kiireesti tavarataloon ja sain valkoisen telineen ja juuttikassini!

IMG_7395.jpg

Teline ja kassi ovat tosi paljon suurempia, kuin luulin. Mainoksia kertyy kuitenkin jonkun verran ja jostain syystä ihminen on liian laiska viedäkseen niitä joka päivä pois, joten on ihan hyvä, että kassilla on kokoa!

IMG_7398.jpg

Meillä on keittiö ja eteinen yhtä ja samaa tilaa. Tämä ”eteiseksi” luokiteltava tila jäi remontissa viimeistelemättä. Alunperin kaavailimme vaatesäilytykseen verhojen tilalle peiliovia. Ne jouduttaisiin teettämään mittojen mukaan ja hintaa niille tulisi mielestämme melkoinen summa, joten jäimme vielä pohtimaan ovien teetättämistä. Tykkään itse tuosta verhosta, tuo kivaa pehmeyttä ikuisten kaapinovien sijasta.

Olen kuitenkin halunnut tuolle harmaalle seinälle pientä sivupöytää, johon kaiken roinan voi laskea käsistään kotiin tullessa. Eli avaimet, postit, hanskat ja muut. Lehtitelinettä kaavailin pöydän alle, mutta enää siis puuttuu pöytä. Tila on tällä hetkellä jotenkin keskeneräisen näköinen, eikä toimi tarvittavalla tavalla.

IMG_7390.jpg

Peili saa lähtöpassit ja sen tilalle hankitaan uusi, isompi ja ulkonäöltään eleettömämpi peili. Se sijoitetaan eri seinälle, jolloin tuolle nykyiselle peiliseinälle jää tila tarvitsemallemme sivupöydälle.

Pidän tuosta lehtitelineestä tosi paljon! Mietin aluksi miten tuo juuttikassi meille sopisi, tuollaista värisävyä kun meiltä ei kotoa löydy. Kuinka ollakaan, sehän sopii eteis-keittiötilaan täydellisesti, sillä ruokapöydän vesikrassitabletit antavat juuri oikean väriparin kassille!

IMG_7405.jpg

Ja sitä paitsi, telineeseen myydään eri värisiä kasseja, joten tuon voi helposti vaihtaa, jos kyllästyy!

Teittekö te mitään löytöjä Hullareilta?

4 kommenttia “EVERYDAY DESIGN LEHTITELINE

 1. Lehtiteline juuttikassilla on ihanuus! Näyttää tosi kauniilta juuri tuossa! Meiltä löytyy samanmoinen ja tykkään todella paljon:)!

  1. Tuo kyllä tuntuu tosi kätevältä vetoisuutensa puolesta ja tykkään myös kovasti juuttisäkin maanläheisestä ilmeestä. Ihan suosikiksi nousi siis itsellenikin! 🙂

 2. Ihana lehtiteline! Minä käväisin keskiviikkona hullareilla, mutta käännyin aika nopeasti takaisin ja pakenin ovista ulos, apua mikä tungos 😀

  1. Tuo on kyllä tosi kiva ja sattui sopivasti, että oli Hullareilla tarjouksessa!<br />
   <br />
   Aikamoinen ryysis kyllä oli! Kävin keskiviikko aamuna myös pyörähtämässä ja voi pojat, mikä ryysis! Kävin katsomassa yhtä paitaa, mutta se oli jo loppuunmyyty 35 minuutissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *