HELLEMEKOISSA

Kun laittaa mekon ylleen, sitä tuntee olonsa jotenkin enemmän naiselliseksi. Mekkoja tulee käytettyä enemmän juhlissa, mutta kesäisinä hellepäivinä niitä käyttää erittäin mielellään hulmuvien ja ilmavien helmojen takia 🙂

Suosikki-kuoseihini, oli sitten vaate tai joku muu tekstiili, lukeutuu ehdottomasti raitakuvio. Stockalta joskus ostamani Noomin sinivalko-raitainen mekko on ihan lempparini!

raitamekko.jpg

Toinen, hieman romanttisempaa hellemekko-osastoa edustaa Vilasta aikoinaan ostamani beigen värinen mekko pitsikoristein. Tässä mekossa olo on enemmän tyttömäinen, kuin tuossa merihenkisemmässä raitamekossa, mutta mikäs siinä, tyttömäinen olo ei sekään ole yhtään pöllömpi… 🙂

pitsimekko.jpg

Kesällä parasta on se, että voi lähteä ovesta ulos niillä vaatteilla, jotka on päällä! Ei tarvitse alkaa pukemaan mitään muuta kerrosta päälle. Käytän koko kesän myös erilaisia sandaaleja – mahdollisimman avoimia kenkiä, joissa jalat saa hengittää, sillä koko pitkän ja kylmän talven ajan jalat ovat sitten umpihauteessa sukkien ja saappaiden sisällä. Mahdollisuuksien mukaan tepastelen myös paljon avojaloin. Kaupungissa se ei ihan yhtä hyvin onnistu, mutta mökeillä en ikinä käytä mitään kenkiä, siellä painellaan paljain varpain!

Käyttäisin mielelläni siistejä shortseja töissä, mutta se on vähän niin, että lyhyt lahje ei ole suotava omassa työympäristössä, mutta liki samanpituinen helma kyllä menee. Aika hassua sinäänsä, mutta toisaalta onhan se helma kuitenkin siistimpi ja naisellisempi, kuin tiukasta ja lyhyestä lahkeesta ulos tuleva reisi, heh! 🙂 

Blondi

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *