GUESSIN LAUKKU KÄYTTÖÖN

Helteistä perjantaita! Ai että miten ihana on herätä aamuiseen auringonpaisteeseen:) Kesäpäivien myötä olen siirtynyt vähän vaaleampiin vaatteisiin sekä asusteisiin.

Maaliskuisen Nykin reissun ostossaldona oli mm. pari uutta käsilaukkua. Korsin konjakinruskeaa laukkua olen esitellyt mm. tässä ja nyt vuoroon tulee vähän edullisempi merkki, eli Guess. Laukku on suosimaani messenger-mallia, eli yliolan menevällä olkaimella varustettu. Ja valkoinen 🙂

IMG_4245.jpg

IMG_4249.jpg

En pidä ihan kaikista Guessin tuotteista, sillä ne ovat makuuni usein vähän krumeluureja. Kuitenkin jotain koristusta pitää olla ja tässä valkoisessa kesään sopivassa laukussa niitä on juuri sopivasti – ei liikaa mutta joku juju sentään!

IMG_4246.jpg

IMG_4250.jpg

Niitit ja siro ketju, jossa pari amulettia. Sopivan hillittyä makuuni.

Laukku sopii hyvin kesällä paljon suosimiini valkoisiin vaatteisiin. Pieni nootti kuitenkin tähän kohtaan; laukku oli ollut käytössäni kolme päivää, kun olkain irtosi ompeluistaan laukun sivusta. Tästä ei kyllä Guess saa kovin hyvää palautetta minulta… Olin laukun hajotesssa onneksi työmatkalla ja juuri ohittamassa suutaria. Ammattilainen korjasi laukun muutamassa minuutissa 6 euron hintaan. Oikea life saver heti aamutuimaan! 🙂 Saavatkohan suutarit tarpeeksi arvostusta työstään? Minut on meinaan suutari pelastanut reaaliajassa monen monituista kertaa! Milloin on kenkä hajonnut, milloin laukku, milloin on pitänyt teetättää jotain ihan spesiaalia, kuten vyöstä uusi olkain laukkuun:)

Kors jäi lepäämään pölyltä suojaan pussukkaansa ja kesää viipotetaan menemään nyt tällä valkoisella kaunottarella. Viimeistään kesäloman koittaessa laukku vaihtuu korilaukkuun. Vielä kun löytäisi kivan jostain, sillä entinen, joltain Italialaiselta torilta ostettu vaaleanpunainen kesäunelmakassini hajosi tyttären käytössä koneen vaihdon yhteydessä Düsseldorfin lentokentällä. Korikassissa  oli isoista helmistä punotut kantokahvat. Voitte uskoa, että oli ihanaa kerätä ohi kiirehtivien matkustajien jaloissa vierineitä helmiä….

Kellään hyviä korilaukkujen ostospaikka-vinkkejä?? Tine K:ta olen vähän katsellut sillä silmällä…

Aurinkoista perjantaita <3

B

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “GUESSIN LAUKKU KÄYTTÖÖN

    1. Se on kyllä totta, täytyy varoa värjääntymistä vaatteista ja olla keräämättä siihen tahroja 🙂

    1. Kiitti! Se on kyllä toiminut oikein mukavasti, mahtuu riittävä määrä tavaraa ja värinsä puolesta sopii hyvin omaan kesäpukeutumiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *