PIENTÄ KIVAA REMONTOITUUN KOTIIN OSA I

No niin, täällä sitä nyt postaillaan uudessa blogikodissa! Aika kivat naapuritkin täällä minulla on:) Minut on toivotettu lämpimästi tervetulleeksi CASAan mukaan, joten uusille lukijoilleni esitän yhtä lämpimän tervetulotoivotuksen myös! Toivottavasti löydätte blogistani jotain inspistä itse kukin!:)

Tämän blogin virtuaalikodin lisäksi fyysisten kotiseinien sisällä alkaa pian (eikö heinäkuu olekin jo pian?) tapahtumaan ja kämppä saa uutta lattiaa ja jalkalistaa, maalia ja tiiliä seinään sekä uusia kalusteita roppakaupalla! Remonttia ei ole vielä edes aloitettu, kaikkia pintoja vielä valittu, saati mitään tykötarpeita edes ostettu, mutta tosi-haaveilija antaa ajatusten lentää jo rempatun kodin somistuksiin ja pienesineisiin!

Olen viime syksystä lähtien pantannut ostohalujani ja pitänyt kukkaron nyörit tiukasti supussa kodin sisustuksen suhteen. Paria tyynynpäällistä lukuun ottamatta en ole ostanut kotiin mitään. Olen elänyt selvästi tällaista odotusvaihetta ja haluan vain rempan jo alkavan! Kaikkea ei sentään uusita ja suurin osa koriste-esineistä tai niiksi lueteltavat säilyy edelleen osana sisustusta. Tai jos ei heti esillä, niin ainakin kaapin perukoilla tallessa 🙂

Olen kerryttänyt mielessäni listaa esineistä tai tavaroista, joita materialistinen puoleni on himoinnut jo pitkään, mutta malttanut mielensä.   

kollaasi.PNG

Ikean kasvihuone olisi kiva ja sitä olen katsonut pidempään. Sinne voisi rakennella vaikka mitä ajankohtaan sopivia virityksiä! Heti ensimmäisenä tulee mieleen kevät, syksyllä joku ihana kynttiläasetelma, pienen joulumaailmankin tuonne voi rakentaa – you name it!

Ylva Skarpin Balance -juliste tulee meillä seinälle Ikean tauluhyllyille. Tuo sana on elämässäni tavoitetila ja pyrin sitä kohti aina vain!

Oliivipuusta olen haaveillut jo vaikka kuinka ja kauan. Tuntuu muutenkin olevan oikea blogi-suosikki koko kasvi! Tine K:n kori menisi oikein passelisti kaveriksi ruukun suojana.

Harri Koskisen Block-valaisinta olen kuolannut jo vaikka kuinka ja kauan. Keksin viimein miten sen saan – no valmistujaislahjaksi tietenkin!! 🙂 Vaikka koulu loppuukin jo kesäkuussa, joudun odottamaan tutkintotoimikunnalta papereita vielä elokuuhun saakka, joten ennen sitä en nuolaise. Valmistujaisjuhlat vietetään sitten elonkorjuumeiningeissä!

Sytyn selvästi joillekin asioille hyvin hitaasti. Vaikka suurin Marokko-buumi taitaakin olla laantumaan päin, minä löydän vasta nyt noista itämaisista  esineistä jujun, jonka muut ovat selvästikin tajunneet jo ajat sitten! Marokkolaishenkinen tarjotin olisi kiva olkkarin pöydällä tai vaikka nojailemassa jotain vasten. Samoin kivalta näyttäisi juuttimatto takapihan oven edessä. Jatkaisi vähän tuon korin kanssa samaa linjaa.

Tällaisia olen himoinnut jo pitkään. Pitkä odotus voi kuitenkin joskus kääntyä toiseen suuntaan ja  himotut asiat eivät ostohetkellä enää sitten sytytäkään ja ostos jää hankkimatta. Näin on käynyt mm. Kartellin Bourgie -valaisimen kohdalla ja tätä nykyä en sitä enää kotiini haluaisikaan, eikä se taitaisi uusien suunnitelmien mukaan sinne tyylillisesti enää sopiakaan. Joskus se mieli muuttuu sitten matkan varrella.

Iskeekö näistä valinnoista myös teihin joku?

Mahtavaa perjantaita toivottelee,
Blondi
(kuvat lainattu linkkien takaa)

19 kommenttia “PIENTÄ KIVAA REMONTOITUUN KOTIIN OSA I

 1. Tervetuloa ihana, oon sua niin jo oottanutkin! ♥ 🙂

  1. Voi kiitos! ♥ Mahtavaa olla täällä! Sormet on syyhynnyt päästä postailemaan ja aiheita on plakkarissa vaikka millä mitalla – tästä se lähtee!! 🙂

  1. Kiitos! ♥ Ihanaa päästä teidän kaikkien joukkoon! 🙂

 2. Todellakin iskee valintasi myös minuun! Hyvältä siis näyttää suunnitelmat ja tervetuloa mukaan! 🙂

 3. Kelpaisivat minullekkin. Onnea uudelle "casalaiselle" 🙂

 4. Voi miten ihania juttuja oot koonnut kollaasiin. Mä sekoan täällä kun pidän itse niin monesta tyylistä, mutta en voi mitenkään toteuttaa kaikkia samanaikaisesti meidän kotiin. Ja kalliiksikin se tulisi koko ajan vaihtaa tyyliä. Mut joo noi kaikki kuvissa olevat saisin sujauteltua helposti tänne meille:D

  1. Monen tyyliset asiat viehättää itseänikin, että joskus on vaikea nivota kaikkia yhteen. Sitten on niitä selkeästi omaan kotiin sopimattomia, joita ei tule hankittua, mutta muilla niitä tulee kuolattua 🙂

 5. Yhdyn täysin Marikan kommenttiin. 🙂 Niin monta ihanaa tyyliä olisi millä sisustaa, mutta kaikkea ei voi yhdistää. Haaveilen edelleen mm. Riviera Maisonilla sisustetusta merenrantatalosta valkoisine kuisteineen… &hearts; &hearts; &hearts; Myös rouhea ja teollinen industrial-koti olisi ihana, ja pieni punainen mummonmökki myös räsymattoineen. &hearts;<br />
  <br />
  Sinun listallasi on paljon ihania juttuja, tuo kasvihuone on ihan mieletön. Kiitos vinkistäsi. :)<br />
  <br />
  Ja tervetuloa tänne huudeille tätäkin kautta! &hearts;

  1. Sanopa muuta! Itse henkäisen aina kun näen jonkun kauniin tanskalaiskodin design-tuotteineen tai jonkun tosi rustiikkisen maalaisromanttisen unelman, toisaalta pelkistetty industriaalinen loft saa hieraisemaan silmiä kahdesti ihastuksesta… Kunpa löytäisi jonkun tyylin, jossa nuo kaikki vähän esiintyisi! :)<br />
   <br />
   Ja kiitos, on ihan mielettömän kiva olla täällä!! &hearts;

 6. Ihana kollaasi! Nuo ovat kaikki mun mieleen :)<br />
  <br />
  Tervetuloa tänne Casaan! ♥

  1. Kollaaseja on kiva tehdä, niihin saa hyvin kiteytettyä kokonaisuuksia, tai ainakin paloja niistä;)<br />
   <br />
   Kiitos tervetulotoivotuksesta, tosi kiva olla täällä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *