AURINKOISIA PÄIVIÄ JA BLOGIN UUSI OSOITE

Pääsiäisen vapaat tuntui kyllä ihan luksukselta varsinkin ilmojen puolesta, jotka olikin kuin morsian! Vielä tänäänkin on Helsingissä ollut lämpötila mukavasti kaksinumeroisissa luvuissa ja aurinko on paistanut täydeltä taivaalta. 

Ulkoilmaelämä on alkanut meillä ainakin ihan konkreettisesti. Pihakalusteet otettiin esiin heti kiirastorstaina ja grilli laitettiin kuumaksi pitkäperjantain kunniaksi.

IMG_3493.JPG

IMG_3508.JPG

Pääsiäisenä syötiin jokainen ateria ulkona, lauantain dinneriä lukuun ottamatta! Kyllä muuten maistui grilliruoka niin namilta, että! Lievä pettymys oli nuo maissit, jotka jouduin ostamaan tölkissä, vähän vetisiä ne oli mielestäni, mutta tytär, joka on maissihullu, popsi niitä suurella ruokahalulla menemään! Kaikista mieluiten ostan ihan tuoreita sokerimaisseja, mutta niitä ei kauppoihin vielä ole ilmestynyt.

IMG_3500.JPG

Ai että, aamupala terassilla hömppälehteä lukien auringon lämmittäessä ihoa, ei sen parempaa juuri enää olekaan! Kuinka osuvasti lehdessä tuo Kari Aihisen haastattelu ja artikkelin otsikko ”Elän joka päivä täysillä”. Jäin miettimään tuota lausetta. Aika harva sitä pystyy varmaan ihan tosielämässä joka päivä toteuttaa, mutta minä ainakin pyrin löytämään jokaisesta päivästä jotakin pientä iloa ja nauttimisen tunnetta. Näinä aurinkoisina päivinä se on juurikin tuo iholla tuntuva lämpö, kevyemmät ja ohuemmat vaatteet, silmillä keikkuvat aurinkolasit, ruokailu ulkona ja meidän pieni takapiha!

IMG_3590.JPG

Ja jottei tärkein unohtuisi – muuttoni CASA Blogeihin on varmistunut, joten PERJANTAISTA 25.4 lähtien bloggaan uudessa osoitteessani: 

checklistbyblond.casablogit.fi
  

Pyytäisin päivittämään uuden osoitteeni blogienne sivupalkkeihin lukulistoille tms.

Toivottavasti seuraatte mukanani uuteen blogi-kotiini, seuraava postaus tuleekin sitten jo CASA Blogien alta! 🙂


Blondi

4 kommenttia “AURINKOISIA PÄIVIÄ JA BLOGIN UUSI OSOITE

  1. Onnea vaan muutosta! Miten musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että melkein kaikki mun lempiblogit sijoittuu Casaan… ;D

    1. Kiitos! Ihanaa, että löysit uuteen osoitteeseen! :)<br />
      <br />
      Casassa bloggaa osa omistakin suosikeista, mahtavaa oli päästä joukkoon mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *