KOTIKIERROS osa VI – MAKUUHUONE

Kotikierros jatkuu portaita pitkin yläkertaan. Yläkerran tasanteelle tullessa oikealla oleva ovi on meidän makuuhuoneeseen. Tämä huone on kaksi kertaa pienempi kuin tyttärellämme oleva huone, mutta halusimme antaa hänelle ison huoneen, sillä hän viettää siellä aikaa, me taas vain nukumme omassamme.

makkari.jpg


Huoneessa ei ole muita huonekaluja kuin sänky ja pari hyllyä seinällä minun puolella. 
Makkarissa ei ole verhoja lainkaan. Ikkunassa on musta pimennysverho, sillä kuten huomaa, aurinko paistaa huoneeseen suoraan sisään aamulla/aamupäivällä. Minä tykkään nukkua pimeässä, joten verho on ihan ehdoton. En muutenkaan ole vuosiin enää ollut verhoihmisiä, kaikki meidän verhot ovat korvaantuneet jollain muulla kuin perinteisillä verhoilla.

20131013_122620.jpg


Tapettia päädyimme laittamaan vain sängyn päätyseinälle, sekä kulmaukseen ennen ikkunaruudun alkua. En yleensä pidä kukkakuoseista lainkaan, mutta tämä iski. Mustavalkoisuus tekee kuviosta graafisen ja köynnöskään ei ole perinteisen kukkatapetin kuviota. Näin kuvista katsottuna kuvio on levottomamman näköinen kuin livenä. 

Hyllyllä itsetekemäni printtitaulu, jonka sanomaan uskon. Rehellisesti myönnän, että kirjavarastoa vähän karsin hyllyistä kuvien oton vuoksi, niille ei tällä hetkellä ole tarpeeksi tilaa. Tämäkin asia korjaantunee rempan yhteydessä.  

20131013_122650.jpgmakkari+2.jpg


Päiväpeitto on Hemtexiltä, tyynyt Ikeasta, Askosta ja H&M Homesta. Huovat Ikeasta. Olisi kiva, jos voisi petaa sängyn petivaatteilla. Meillä on kuitenkin 2 koiraa, joista varsinkin toinen viettää sängyssä päivällä aikaansa, joten minusta tuntuu mukavammalta, jos koira peuhaa päiväpeiton päällä, eikä peiton päällä.

uus+makkari.jpg

Risukasa on Ikeasta. Olen spreijannut sen epätasaisen valkoisen/harmaan sävyiseksi. Joulun ajaksi ajattelin siihen valoja. Kattovalaisin on varmaan 12 vuotta vanha. En muista ostopaikkaa. Muutama kristalli tuo ripauksen blingiä.

kollaasi3.jpg

Buddha on Thaimaan tuliaisia ja korissa säilytän mm. nenäliinapakettia, käsirasvaa jne. muuta pientä sälää.

Yövalot on kiinnitetty suoraan sängynpäätyihin. Johdot pysyy mukavasti piilossa takana ja käännettävän varren ansiosta valon voi kohdistaa haluttuun kohtaan (kirjaan) tai kääntää poispäin, niin vieressä nukkuvan silmiin ei käy valo.

kollaasi1.jpg

Pidän makuuhuoneestamme. Siellä on kotoisa ja pesämäinen fiilis, ehkäpä juuri huoneen pienuuden takia?

Blondi

2 kommenttia “KOTIKIERROS osa VI – MAKUUHUONE

    1. Heippa! Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! Kesälomalla pidin myös blogista vähän lomaa.<br />
      <br />
      Tapetti on laitettu seinään joskus 4-5- vuotta sitten… Bauhausista se muistaakseni ostettiin, mutta en enää tiedä myyvätkö samaa näin monen vuoden jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *