Sinisen värin viehätys

Heipä hei uuteen viikkoon! Niin pirisi herätys 06:00 ja ihme kyllä, heräsin levollisena hyvin nukutun yön jälkeen. Siitä oli mukava käynnistellä taas töihinpaluuta.

Tapahtuipa toinenkin ihme kesän aikana. En nimittäin ikinä olisi uskonut enää viehättyväni sinisestä väristä 2000-luvun yliannostuksen jälkeen, jolloin k a i k k i oli sinistä. Niin vaan noiden Svaneforsin tyynynpäällisten lisäksi Ikeasta tarttui tuo aivan ihanan värinen pieni maljakko mukaan. Kalenterin mukaan elokuu on vielä kesää, (vaikka tänä vuonna kesä ei koskaan edes alkanutkaan kelien puolesta,) joten fiilistelen vielä näitä kesäisiä sinisävyjä kotona. Ne tuntuvat tosi raikkailta!

Kun on ollut kotoa pois liki koko kuukauden kesäloman ajan, tuntuu kaikki juuri ennen lomaa hankitut asiat aivan uusilta. Kuten Muuton sohvapöytäni ja nämä kaikki siniset uutuudet. Niistä on nyt kiva nauttia!

Tänään siis koitti paluu normaaliin arkeen ja työn tuomaan rytmiin. Vaikka nukuinkin viime yön poikkeuksellisen hyvin, vie orjallisempaan aikatauluun tottuminen taas jokusen päivän. Pieni ryhtiliike on hyvä vauhdittaja normaaliin elämänrytmiin taas päästäkseen ja niinpä kesäloman grilliherkut on nautiskeltu meidän osaltamme ja alammekin taas noudattaa tavanomaisempaa terveellistä ruokailua ja nostelemaan puntteja salilla tämän ansaitun kesätauon jälkeen. Ei tässä tosin kauaa keretä normi rytmiä ylläpitää, sillä loman jatko-osa ja reissu helteeseen uima-altaan äärelle koittaa kolmen viikon päästä! Jes!

Mukavaa uutta viikkoa!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *