Uudessa CASAssa!

Tervetuloa uudistettuun CASA Blogit -sivustoon!

Viikon hiljaiselo johtui taustalla tehdystä alustamuutoksesta ja muista teknisistä virityksistä, jotta saisimme entistä ehomman työskentely-ympäristön meille bloggaajille ja paremman luku -ja selauskokemuksen teille lukijoille! Vielä on pari nippeliä siellä täällä työn alla, mutta pikkuhiljaa päästään taas normi vauhtiin!

Teknisten juttujen lisäksi CASA Blogien taustoissa on myös tapahtunut muutoksia ja tätä nykyä kuusi bloggaajistamme on mukana vaikuttamassa omistajina. CASA Blogit onkin nykyään meidän sisällöntuottajien hallinnoima paikka.

Yritän tänään vielä kuroa viikon aikana rästiin jääneitä postauksia ja heittää eetteriin uutta luettavaa illalla päämökin sisustusmuutoksesta! Lisäksi tontillemme on kohonnut yksi uusikin rakennelma – tästä kuulette pian lisää myös!

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *