Keittiön puolella

Meidän keittiö on kompakti, niin kuin koko kotimmekin. Näihin n. 80 rivitaloneliöön on saatu mahtumaan kuitenkin meille täysin riittävät toiminnot. Keittiö on L-muotoinen ja siinä voisi tietty olla hieman enemmän kaappitilaa, mutta eipähän tule kerättyä tuhatta astiastoa ja säilöttyä miljoonaa kippoa ja kuppia. Tiedän tasan tarkkaan mitä missäkin kaapissa on. Erikoisempia astioita ja harvemmin käytettäviä kristallilaseja säilön olkkarin vanhassa liinavaatekaapissa.

_MG_9151.jpg

Pidän haalean puunvärisestä tasosta, jonka vaihdoimme jokunen vuosi sitten valkoisen laminaattitason tilalle. Se tuo mukavasti lämpöä muutoin mustavalkoiseen keittiöömme ja kotiimme. Päätyseinässä on edelleen välitilanlaatat, jotka laiskuuksissani sinne jätin tasovaihdoksen yhteydessä. Muusta välitilasta revin ne irti ja rappasin pinnan rouheaksi. Nuo päätyseinän laatat on tarkoitus poistaa tämän kevään/kesän kuluessa. Sais vaan itsestään irti, sillä muistan vieläkin, kuinka epämiellyttävää puuhaa laattojen poisto oli. Siinä tarvitsee olla mm. kunnon suojalasit!

_MG_9147.jpg

Tykkään periaatteessa tyhjistä tasoista, mutta kahvinkeitin ei juuri muualle mahdu. Oi, ollapa aamiaiskaappi!  Esillä on myöskin talouspaperi, ihanat Pentikin leipälaudat, jotka ovat meillä päivittäisessä käytössä sekä villinä rehottavat yrtit. Leipälautojen lämmin puu ja vihreät yrtit ovat kodikkaan näköisiä ja tekevät keittiöstä asutun ja ei niin kliinisen näköisen.

Näiden viikonloppuna otettujen kuvien myötä aloin kuitenkin vihdoin etenemään erään muutosajatuksen kanssa, jota olen pyöritellyt mielessäni jo reilu vuoden. Palaan tähän ihan omassa postauksessaan.

Aurinkoista viikon puoltaväliä!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *