String-hylly WC-tilaan

Ei siinä kestänyt kuin puolisen vuotta, kun vihdoin saimme eteisestä ylijääneen String-hyllyn toisaalle. Hylly-parka ajelehti varastossa yhden kolhunkin levyynsä saaneena, mutta nyt se on paraatipaikalla taas. Tällä kertaa hylly sijoitettiin wc:n seinälle, aivan kuten ihana blogi-naapurini Miia viime vuoden elokuisissa grillijuhlissa ehdottikin.

_MG_9162.jpg

_MG_9159.jpg

Hyllyyn on tarkoitus tulla mm. topsypuikot ja pumpulit kauniisiin purkkeihin, mutta en ole päässyt etenemään vielä tuon asian kanssa. Jotkut kauniit hajuvesipullotkin hyllyyn sopisivat, mutta tuoksuille herkkänä olen elänyt jo varmaan 8 vuotta ilman hajuvettä. Sen sijaan pitkään miettimäni kevyt huonetuoksu bambuisine tikkuineen voisi tulla kyseeseen. Meillä oli Sveitsissä hotellin wc-tilassa aivan ihana persikantuoksuinen huonetuoksu. En yleensä lämpeä laisinkaan makeille tai kukkaistuoksuille, mutta tuo oli raikas kuin kesäaamun kaste! Pakko etsiä joku hyvä tuoksu kauniilla pullolla. Vinkkejä otetaan vastaan!

_MG_9164.jpg

Jos muuten ihmettelette tuolla patteriputkissa killuvaa kirkasvalolamppua, niin se toimii minulla meikkausvalona samalla, kun saan aamuisin tarvittavan annoksen kirkasvaloa. Kohtapuoliin lamppua ei enää sen kirkasvalotoiminnon takia tarvitse, sillä kevät juoksee kiireesti eteenpäin, mutta sen täydellisessä valkoisessa valossa on ihana meikata.

Olen remontoinnin jälkeen pitänyt vessasta tosi paljon, mutta hyllyn myötä ilme muuttui vieläkin viimeistellymmäksi!

Kivaa sunnuntaita kaikille!

 

4 kommenttia “String-hylly WC-tilaan

 1. Vitsit että näyttääkin hyvältä, todella hyvä ratkaisu! ♥ Pakko sanoa että upeat on kuvatkin, onko nämä uudella objektiivilla / sillä kameralla kuvatut? Jos on niin pakko saada itsellekin! 🙂

  1. Niin onkin, ihan täydellinen! ♥ Kiitos vaan hyvästä vinkkauksesta!<br />
   <br />
   Jep, olen nyt vihdoin kerennyt alkaa perehtymään uuden kameran ja objektiivin yhdistelmään kotikuvauksessa. Reissussa tuli jo toki otettua kaikki kuvat tällä kalustolla, mutta ne kuvat ovat kaikki ulkona otettuja, joten poikkeaa sisätiloissa kuvaamisesta.<br />
   <br />
   Uusi objektiivi on ihan lyömätön!! Ehkä parhain elektroniikka-hankinta, jonka olen ikinä tehnyt! Antaa niin paljon lisää tilaa ja saan kuviin kodin neliöitä ihan uudentyyppisistä kulmista, joita ei ilman tätä uutta linssiä pystyisi ottamaan. Mm. keittiöstä tulossa juttua tällä viikolla ja ihan uusilla kuvakulmilla! Kuvaamiseen on syttynyt ihan uusi kipinä taas kuvauskaluston päivityksen myötä!

  1. Kiitos! 🙂 Hitsinpimpulat, kun Dermon tuotteita ei pääse missään tuoksuttelemaan. Olen sen verran tarkka tuoksuista, että melkein sitä pitäisi itse päästä haistamaan ennen ostoa. Tuon tuosun pullo ja mustat tikut ovat kyllä todella kauniita! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *