Terassin väriloisto

Sytytän joka ilta lukuisat kynttilät ympäri alakertaa heti kun alkaa hämärtää. Onko oikeastaan mitään rentouttavampaa, kuin kynttilän lämpöinen valo, josta saa nautiskella sohvalla istuskellen tai ruokapöydässä hyvää ruokaa syöden työpäivän jälkeen? Nuo on sellaisia arjen pieniä hetkiä, jotka joskus voivat tuntua ihan luksukseltakin.

_MG_9224.jpg

Olemme harkinneet kohta jo takapihan talviteloille laittamista. Ilmojen viiletessä terassilla ei tule enää istuskeltua, kalusteet ovat olleet viime viikot jo aika turhan panttina pihalla. Grilli ajateltiin kuumentaa vielä kerran viikonloppuna, sitten senkin voi kuurata puhtaaksi odottamaan ensi kevättä. Kesäkeittiön ylle vedetään pian pressu. Tuntuu jotenkin haikealta. Se kesä todellakin meni.

En kuitenkaan jää tuota kauaksi aikaa harmittelemaan, meneillään on upean aurinkoinen syksy ja raikkaat kuulaat ilmat suorastaan huutavat lenkkipoluille ja metsään! Eikä mene kauaakaan, kun voi jo alkaa odottaa vuoden kohokohtaa. En kuitenkaan sano sitä vielä ääneen… en vielä. 🙂

_MG_9206.jpg

_MG_9216.jpg

_MG_9221.jpg

Piha on oikeastaan kauneimmillaan juuri nyt – villiviiniköynnös on vielä tuuhea ja se on pukenut ylleen syksyn upeimmat värit. Niin kaunista! Tunnelmaa tuo kivetykselle asetetut lyhdyt, joita mielellään ihastelee olohuoneen ikkunasta.

_MG_9217.jpg

Leppoisaa loppuviikkoa!

2 kommenttia “Terassin väriloisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *