Vapun viettoon!

Aamu on vierähtänyt kodin raivaus- ja kunnostuspuuhissa – kerron näistä piakkoin lisää ennen ja jälkeen -kuvien myötä, mutta nyt tulin vain pikaisesti toivottamaan hyvää työläisten juhlaa!

Me napataan kuohuvat pullot kainaloon ja suunnataan ystävien luokse nauttimaan kotibileistä. Jokainen tuo vähän jotain herkkua ja yhdessä kokkaillessa syntyy varmasti maittavat pihvi-parsa-annokset! En ole kolmeen vuoteen syönyt vilja-allergiani takia munkkeja, mutta nyt on ihana ystäväni valmistanut niitä vain minua varten, joten nams – aion syödä niitä halkeamiseen asti! (Saa nähdä saako muut niitä yhtään…!) Ennen bileisiin menoa käyn mummini luona viemässä hänelle perinteisen vappupallon. Olen joka vappu vienyt mummolaan sellaisen lasten foliopallon. Perinteistä pidetään kiinni ja tänä vuonna mummi saa ihanan My Little Pony -pallon. Eiköhän siitä taas parit naurut irtoa mummillakin…! 🙂

IMG_6614.jpg

Jos säät sallii, huomenna suunnataan varmaankin Kaivopuistoon jatkamaan vappujuhlintaa. Täytyy säästää yksi kuohuva sinnekin…!

Tämän tunnelmakuvan myötä toivottelen kaikille hauskaa vappua!!!

3 kommenttia “Vapun viettoon!

    1. Kiitos! Toivottavasti teillä oli myös kiva vappu! 🙂

  1. Hauskaa, rentoa ja aurinkoista vappua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *