Joulu liitutaulussa

Eilen aloitin kyllä sellaisen homman, etten tiennytkään mihin ryhdyin! Liittyy siis kylppäriin ja sen ehostamiseen, jota on tässä koko ajan yritetty saada valmiiksi. Aika on ollut kortilla töiden jälkeen ja viikon kestänyt lentsu ei sekään ole oikein antanut voimia jatkaa projektia. Eilen sain kuitenkin jonkun kuningasidean alkaa jatkaa hommia. Valmista ei kuitenkaan tullut materiaalin loppuessa kesken ja itse hätiköidessä tuhoten jo valmista jälkeä. Ai että sapettaa! En tiedä kuinka sen saa fiksattua… Yritetään nyt viikonlopun aikana saada homma pakettiin vihdoin ja viimein. Hermohan tässä jo kohtaa menee. Ellei jo mennyt.

No mutta. Jos kylppäri on vielä rempallaan, on muutoin kotona jouluista. Keittiön jääkapin oveen laitettu liitutaulutarra on sitten oiva! Siinä vaihtuu jonkin ajan välein erilaisia voimalauseita tai muita ajankohtaan sopivia juttuja, jotka muistuttaa hyvistä asioista ja hetkistä. Nyt siihen pääsi joulu.

Siitä taisi tulla vähän överi.

IMG_4220.jpg

Mutta ei se haittaa, viesti ainakin tulee selväksi.:)

Minusta joulu on tosiaan ihmisen parasta aikaa. Tänä vuonna joulufiilistä on saanut kaivella lusikalla, eikä se ihan vielä ole täysin kohdallaan, mutta huomaan sen nostavan päätään koko ajan enemmän. Jos vaan soittaa tarpeeksi Michael Bublén joululevyä ja iloitsee räntäsateesta, niin kyllä se sieltä tulee!

IMG_4214.jpg

Tänään alkaa joululoma. Jee! 🙂 Tulee enemmän kuin tarpeeseen. 

Mites siellä? Onko jouluna lomaa tiedossa?

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “Joulu liitutaulussa

 1. Voi kun tosiaan tulisi edes sitä räntää, nostaisi fiilistä jo kummasti! Tuo vesisade ei oikein kuulu joulunaikaan, saati luvatut kymmenen lämpöastetta :D<br />
  Vapaapäiviä riittää reippaasti joulun alla ja joulun yli joten saadaan nauttia ajan kanssa, parin viikon loman nautin jo joulukuun alussa. Sekin tuli tarpeeseen 😀

  1. Näistä säistä on kyllä lapsuuden lumiset joulut kaukana… 🙁 Oikein harmittaa, mutta minkäs teet. Ei se joulumieli lumesta synny, mutta kyllä se hitosti vaan auttaa! 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa, kun on lomaa joulun ympärillä! Mukavia vapaita sinne!

 2. Herranjumala nainen sulla on kaunis käsiala!!!!!

  1. Haha 😀 Kiitos! Mussa on vähän sellaista kalligraafikon vikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *