Kotikutoinen Food Fiesta

Aina välillä tekee mieli tehdä jotain todella hyvää ruokaa ja tehdä sitä rauhassa ajan kanssa. Arkisin ruoanlaitto on pikaista ja pastat tai vastaavat on saatava työpäivän ja treenien jälkeen mahdollisimman pikaisesti napaan. Siinä ei kulinaristisille elämyksille tai rauhassa ajan kanssa kokkailuille ole aikaa. Viikonloppuisin tykkäämme panostaa hyvään ruokaan ja usein silloin teemme reseptejä, jotka vievät enemmän aikaa valmistaa. Meillä oli lauantaina kahdenkeskinen tyttöjen ilta, kun isäntä lähti pikaiselle mökkireissulle.

Teimme tyttären kanssa maittavaa ruokaa ja koska jo aiemmin viikolla iski pieni leivontainspis, pyöräytin samalla syksyn fiilikseen sopivan mausteisen kakun. Paistoin uunissa tyttären lempparia, eli paahtopaistia ja lisukkeeksi valmistin omia lemppareitani, valkosipulikermaperunoita. Kylkeen sinappireliisiä, ei se muuta tarvitse ollakseen melko täydellinen ruoka.

IMG_2612.jpg

Ruoan jälkeen laitoimme hauskan ranskalaisen leffan Netflixistä pyörimään, istuimme sohvalla kynttilänvalossa ja nautimme isot palat porkkanakakkua samalla leffalle hörähdellen. Ai että ihminen voi joskus olla onnellinen tosi pienistä, arkisista asioista.

IMG_2640.jpg

Porkkanakakun päälle nautin vielä vähän herkkuja; kaadoin itselleni lasin valkoviiniä ja popsin irtokarkkeja kyytipojaksi.

Sellainen Food Fiesta meillä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *