Kesäiltana kerran

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja hyvin tehty on hyvin toimiva kokonaisuus. Niin kuin meidän kesäkeittiö! Vietimme heinäkuun viimeisen viikonlopun ystävien kanssa uudella terassillamme, uutta kesäkeittiötä testaten. Palveli muuten erittäin hyvin kaikin tavoin; juomien laskutasona sekä tarjoilupöytänä ja vapautti itse ruokapöydästä tilaa vain ruokailulle ja seurustelulle. Oli ihana laittaa ruoat tarjolle siihen ja se toimi vähän kuin buffana.

Iltapäivän aloitimme juhlavasti kuohuvalla.

drinks.jpg

IMG_2165.jpg

Tarjolla oli pari erilaista salaattia, porsaan pihvejä yrtti- ja barbeque-marinadissa, patonkia ja tuorejuustoja. Tekemäni perunasalaatti sai hurjasti kehuja ja kerkesipä siitä jo jokunen kysymään reseptiäkin, joten se tulossa seuraavaksi! Pysykäähän kuulolla, aika herkkuresepti onkin!

IMG_2187.jpg

IMG_2194.jpg

IMG_2177.jpg

IMG_2198.jpg

Jälkkäriksi pavlovaa ja kahvia avecin kera.

IMG_2201.jpg

IMG_2203.jpg

IMG_2202.jpg

Iltaa kohden alkoi pimenemään, mutta sää pysyi jotakuinkin lämpimänä, joten istuimme yli puoleen yöhön asti tunnelmallisesti pihavalojen ja kynttilöiden valossa. Olipa ihana fiilis! Meidän piha on pieni ja hyvin suojaisa, kiitos kolmimetristen aitojen sekä umpeenkasvaneen villiviinin. Vielä kun markiisi oli kattona, vietimme illan kuin pienellä katetulla sisäpihalla.

IMG_2208.jpg

Hyvin huomaa, että heinäkuun vikat illat alkaa tummumaan jo nopeasti, vähän kuin alkusyksystä. Oli ihana sytytellä lyhtyihin kynttilät – tunnelma kynttilöiden myötä oli pienellä pihallamme ihan kuin jossain ulkomailla. Kyllä tunnelma vain on kaiken a ja o!

IMG_2227.jpg

IMG_2224.jpg

Minä aloitin viimeisen kesälomaviikkoni. Toivotaan aurinkoisia kelejä…! 🙂

Kivaa uutta viikkoa teille!

2 kommenttia “Kesäiltana kerran

 1. Teillä siis on jo noin hämärää iltaisin, meillä ei vielä täällä pohjoisessa. Kivan näköistä tunnelmaa! Mistä olet tuon valojutun ostanut? Siis tuon jossa on noita polttimoita vaan mustassa johdossa. Olen sellaista etsinyt mutta en ole löytänyt. Olen nyt jalkavaivaisena netin armoilla vaan.

  1. Piti ihan tarkistaa kuvan tiedoista, että monelta nuo on räpsäisty ja kyllä täällä alkaa jo yhdentoista maissa olemaan noin hämärää! Enpä ole laittanut itsekään merkille tuota, mutta nyt on kyllä yöttömät yöt siis taaksejäänyttä elämää…! 🙂 <br />
   <br />
   Tuo ulkovalosarja (olen kyllä sisälläkin käyttänyt) on Annon mallistosta ja näyttäisi olevan myynnissä edelleen! Se on tosi kivan näköinen ja valo on pehmeänsävyinen. Suosittelen!<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/led-pallovalosarja-10-lamppua-50029009–malli&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/led-pallovalosarja-10-lamppua-50029009–malli</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *