Uusia kulmia

Omaa huushollia tulee kyllä usein kuvattua aina samoista kulmista. Se kai kertoo vähän omista mieltymyksistäkin. Yritin löytää näihin kuviin sellaisia vähemmän nähtyjä kuvakulmia, vaikka samat mööpelithän niissäkin on. Vanha liinavaatekaappi on varmasti kuvatuin huonekaluni. Kesällä on ihana pitää pihanovea auki koko ajan, tuntuu, että olkkari jatkuu ovesta vielä vähän pidemmälle. Varsinkin nyt, kun olemme panostaneet terassiin ja sen sisustamiseen ihan uudella tavalla.

IMG_1657.jpg

Kun teimme ison remontin vuosi sitten kesällä, tuo sähkötakka oli yksi suurista sisustushaaveistani.

IMG_1648.jpg

Tuo lampaantalja takan edestä pitäisi varmaan jo ottaa pois kesän ajaksi, mutta en taida raaskia. Se on meidän koiravanhuksen lempipaikka ja hän petailee taljan joka ilta alleen käydessään siihen nukkumaan. Se muuten on tarkkaa puuhaa se petaaminen! Voi toista… <3

Nuo halot on tuossa takan kyljessä ihan nalliksi, niillä ei luonnollisesti ole käyttöä sähkötakassa, mutta ne toimii kivana koristeena ja tuo kivaa fiilistä.

IMG_1646.jpg

Oliivipuu on jo muuttanut terassille kesän ajaksi. Se on tehnyt hurjasti uusia lehtiä ja kerätköön siellä nyt paljon aurinkoenergiaa, jos vaikka tämä yksilö kestäisi talven, toisin kuin edeltäjänsä…

IMG_1630.jpg

Oliivipuu majailee yleensä vanhan pianoni vieressä, sekin 60-luvun aikalainen, kuten liinavaatekaappi. Näiden vanhojen kalusteiden välissä, samalla seinällä on hieman toisentyyppinen mööpeli, nimittäin tuo itsetehdy industriaalinen tv-kaluste tiilistä ja maalatuista mdf-levyistä.

IMG_1628.jpg

Sohvassamme on myös aavistuksen retrohtava 60-luvun ilme. Tuo sohva oli muuten sellainen, että sen kun näin, se oli pakko saada! Kivasti muuten edelliseen olkkari-postaukseeni kommentoikin lukija, että heillä on sama sohva, mutta tätä minun blogiani lukuunottamatta hän ei ole nähnyt kyseistä sohvaa ennen missään blogissa. Samaa voin sanoa itsekin, ei ole tullut vastaan minullekaan, vaikka ostopaikka oli niinkin tavallinen kuin Kodin 1. Lieneekö sitten liian tavallinen…? 😉

Mitä teidän tiistai-iltaan kuuluu? 

 

4 kommenttia “Uusia kulmia

  1. Aivan ihania kuvakulmia &hearts; Tuo valkoinen iso kaappikin on niin ihana! Iloista viikkoa, itse olen saraslomalla tämän viikon, mutta ei mitään vakavempaa onneksi. Viisi viikkoa ja sitten alkaakin kesäloma 🙂

    1. Kiitos! Pikaista paranemista sinne.&hearts; Jostain syystä itsellenikin on hiipinyt pieni, ärsyttävä yskä ja vähän sellainen höntti olo… toivottavasti johtuu kuitenkin vain allergiasta, eikä kesäflunssasta. Neljä viikkoa (tätä viikkoahan ei enää lasketa;) pitäisi itse vielä odotella, sitten alkaa kauan kaivattu loma!

  2. Todella kauniita kuvia olet napsinut! Varsinkin tuo ensimmäinen on niiiin kutsuva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *