Vapun viettoon

Vappuaatto! 

IMG_1353.jpg

Kevät on tosi pitkällä! Ihan uskomatonta!

Me vietämme vappuaaton valmiissa pöydässä. Varasin perheellemme pöydän ravintolasta, eli mitään riehakasta vappuaattoa ei siis tänään ole luvassa, vaan ruoan jälkeen menemme kotiin valmistelemaan vappupäivän brunssia. Huomenna tulee nimittäin ystäviä kylään ja brunssi starttaa klo 12. Aika monenmoista herkkua olen pöytään kaavaillut, joten esivalmisteluja tarvitaan jo tänä iltana. Loput, kuten leivonnaiset teen heti aamulla, niin kaikki on varmasti uunituoretta!

IMG_1347.jpg

Kotiin olen aina vappuisin laittanut ilmapalloja ja serpentiiniä ja viime vuonna askartelemani vappuviiri pääsi sekin tänä vuonna uudelleen käyttöön olkkarin ikkunaan. Myös leikkokukkia, kauniin värisiä syreeninoksia, lempikukkiani neilikoita sekä tuo ihanan raikas vihreä jänönheinä (olikohan se sen niminen…?) lähti mukaan puutarhamyymälästä kotia koristamaan. Enää toivotaan huomiseksi jotain sääjumalten ihmettä, jotta brunssia voisi viettää takapihalla istuskellen.

IMG_1354.jpg

Sitten ei muuta kuin kuohuvat kylmään, vappunenä vinoon ja iloista mieltä!
Hyvää vappua kaikille! 🙂

 

8 kommenttia “Vapun viettoon

 1. Toivotaan että sää kohentuisi tästä ja saataisi edes hieman aurinkoisempi huominen. 🙂 Ihanaa vappua! ♥

 2. Hauskaa vappua! Me söimme mieheni kanssa vappubrunssin jo tänään, hetki sitten :). Mutta eipä kai sillä niin väliä milloin sen syö, pääasia että itse nauttii ♥.

  1. Meillä on vappuaatto ihan normaali työpäivä, joten tänään ei oikein brunssille pysty 🙂 Sen sijaan huomenna on kiva järjestellä ajan kanssa maittava ja runsas brunssi kavereille.<br />
   <br />
   Kivaa vappua teille! 🙂

 3. Kuulostaa aivan ihanalta vappu ohjelmalta! Meilläkin oli eilen talo täynnä porukkaa ja tosi hauskaa oli. Iloista vappuviikonlopun jatkoa &hearts;

  1. Kotibileet on parhaita! Mahtavaa viikonlopun jatkoa teillekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *