Puoliksi arjessa

Ekaa kertaa tänä vuonna koko viikko on tuntunut jotenkin tahmealta. On vedelty vähän kuin puolilla valoilla. Jo maanantai tuntui kurjalta, sillä sunnuntaisen lennon myöhästymisen takia palasimme kotiin Lontoosta vasta aamuyön tunteina. Mies sairastui tiistai-iltana johonkin vellovan flunssa-aallon aiheuttamaan kuumetautiin ja itse yritän pysytellä siipasta hyvin kaukana, ettei tarttuisi minuun. Ehkäpä siihen riittää kuitenkin saman huoneilman hengittäminen, tarttuu jos on tarttuakseen.

IMG_0846.jpg

Itse heräsin keskiviikkoaamuna myös tuskaiseen olotilaan. Jonkun sortin migreenikohtaus oli iskenyt; vasen käsi puutui hartiasta sormiin niin, etten tuntenut piteleväni ripsiväriputelia kädessäni. Seuraavaksi puutui poski ja kieli samalta puolelta. Nuo puutumiskohtaukset on sitten kamalia, niitä vähän aina säikähtää. Samassa otsaan muodostui ”kipupanta”, joka särki toispuoleisesti. Klassinen migreenikohtaus siis, vaikka tällä kertaa näköhäiriöt jäi puuttumaan. Sinnittelin työpäivän buranan voimalla, sillä migreenilääkkeet ovat niin vahvoja, että niistä menee vintti pimeäksi saman tien. Iltapäivästä pienen lounastauolla tehdyn happihyppelyn ja ruoan jälkeen olo alkoi helpottumaan ja uskaltauduinpa salillekin vielä töiden jälkeen. Vielä eilen kuitenkin jomotteli otsassa ikävästi.

IMG_0848.jpg

Vaikka Lontoon loma ei ollut kuin neljän päivän pituinen, paluu arkeen on tuntunut super nihkeältä. Jotenkin se kahden tunnin aikaerokin tuntui iltaisin ihan oudon paljon. Onko tässä tulossa vanhaksi…? Oma olo on ollut semisti väsynyt ja treenit sujuu selvästi nekin vain puolella teholla. Ei vaan saa irti sitä normaalia tekemistä. Hengästyy normaalia helpommin, viime viikolla käytetyt painot tuntuu raskaammalta ja vähän on sellainen nuhjuinen olo. Toivon todella, ettei tästä ala mikään sairasteleminen, se ei millään nyt sopisi rantakunto-projektiin, jolloin treenaamiseen ja tarkempaan syömiseen tulisi selvä tauko.

Mutta jottei menisi valitteluksi koko postaus, mieltä piristää kuitenkin kummasti tuo selkeästi lisääntynyt valo! Päivät ovat jo niin paljon pidemmät ja lumi on paikoin sulanut kokonaan. Kevät se sieltä tulla jolkottaa…! 🙂 Meidän takapihalla on enää sellainen säälittävä valkoinen läjä lunta jäljellä ja nyt kuulkaa on alkanut puutarha/terassi/kesäkeittiösuunnitelmat valtaamaan mieltä. Ihan intona selailen upeita inspis-kuvia ja palailenkin näihin myöhemmin lisää!

IMG_0844.jpg

Kaupasta muuten tarttui mukaan ekat narsissit, niin ihania! Vielä kun löytäisi helmililjoja…

Mahtavaa perjantaita kaikille!

Heidi / Checklist - -

7 kommenttia “Puoliksi arjessa

  1. Helmililjoja minäkin tahtoisin – jospa tänään jaksaisin lähteä kukkakauppaan 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

    1. Juu, pannaan helmililjat ostoslistalle! 🙂 Sinne myös ihanaa viikonloppua! ♥

  2. Voi, toivottavasti kohta on jo parempi olo. Meillä on toinen tytöistä ollut kovassa kuumeessa ja nyt tuntuu että mä oon saamassa sitä samaa. Kauheasti flunssaa liikkeellä!<br />
    Mut ihan totta, tänään oli valoistaa jopa viiden jälkeen vielä! 🙂

    1. Ei mitään, mitä ei hyvä yöuni korjaisi 🙂 Joo, influenssa-aalto on aikamoinen ja töissäkin kaatanut jengiä petiin aika tavalla. Toivottavasti selviätte lyhtellä sairastelulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *