Pusuttimien pelastus

Minua on kohdannut kriisi.

Rohtuneiden huulien kriisi. En kärsi sellaisesta koskaan, mutta nyt viime viikot huulet ovat olleet kuivat, kirveltävät, halkeilevat ja rohtuneet. Uskon tämän johtuneen huulirasvan vaihdosta.

Hei. Olen Heidi. Olen huulirasva-addikti.

Käytin pari vuotta Forever -merkin Aloe Vera huulirasvaa, mutta ”vaki-toimittajani” jäi äitiyslomalle ja en saanut huulirasvaa mistään enää kätevästi. (Tuote on siis kotimyyntituote, eikä sitä löydä kaupoista tms.)

IMG_9846.jpg

Ostin uutena tuttavuutena luonnonkosmetiikkaa huulirasvan muodossa. Sante-merkkinen huulirasva kuulosti hyvältä, mutta ei sitten ollutkaan sitä käytännössä. Huomasin nopeasti huulien kuivuvan ja rasva tuntui tehottomalta. Myöskään levitys ei tuntunut mukavalta, sillä huulirasva oli todella kovaa, eikä helposti liukuvaa. Viikon kuluessa huulet tulivat tosi kipeiksi ja alkoivat halkeilla.

Seuraavaksi olikin jo pakko kääntyä apteekin puoleen ja sain sieltä hyvän voiteen huulille. Bevita R.

IMG_9844.jpg

Jo parin päivän käytön jälkeen huulet ovat palautuneet  normaaleiksi. Voidetta voi käyttää myös muualle, kuten niistämisen ärsyttämiin nenänpieliin tms. Bevita R:ää myydään myös isommissa puteleissa, mutta minä valitsin tuon näppärän kokoisen huulivoidepaketin. Siitä on kivempi myös levittää rasva suoraan huulille, kuin ottamalla tuubista ensin voidetta sormiin.

IMG_9843.jpg

Jos teitä on muita huulirasva-addikteja kuulolla, suosittelen Bevita R:ää lämmöllä. Tämän tuotteen myötä huulten rasvailu on selvästi vähentynyt, eli huulet eivät enää jatkuvasti huuda uutta kerrosta rasvaa. Tuote siis kosteuttaa pitkäaikaisesti ja saa minulta ainakin ihan täydet pojot!

Kuten ylimmästä kuvasta näkyy, nyt on huulet taas pusukunnossa!
Ja Ystävänpäiväkin tulossa… heh… 🙂

4 kommenttia “Pusuttimien pelastus

  1. Hei, olen Johanna ja olen huulirasva-addikti! Käytin pitkään Blistexin huulirasvaa ja pahimpina aikoina myös Bepanthenia, mutta nyt olen siirtynyt Dermosilin herkän ihon huulivoiteisiin – ja tykkään 😀 Niissä on samanmallinen puteli kuin tuossa sinun ja on kyllä helppo levittää huulille 🙂

    1. Hei Johanna. 🙂 Bepanthenia olen itsekin joskus käyttänyt, mutta se hitsin metallituubi on kyllä kaukana käyttäjäystävällisyydestä! Dermolla on kyllä hyviä tuotteita, mutta huulirasvaa en olekaan kokeillut. Taidan kuitenkin toistaiseksi pitäytyä tässä Bevitassa, ettei vaan uusiudu tuo rohtuminen. Kipeät huulet ovat kyllä erittäin ikävä vaiva!

  2. Hei, olen Tiia ja myöskin huulirasva-addikti! Käytän aika sekalaista seurakuntaa, sillä laukussa, yöpöydällä, meikkipussissa, töissä – joka paikassa minulla on eri rasvat :). Tällä hetkellä käytössä on niin Biothermin, Labellon kuin Mujinkin huulirasvat. Lisäksi Tokiosta ostamani Chu-Lip on aivan huippu! Ja yöksi laitan aina ihan perus Vaseliinia siitä keltaisesta metallipurkista, toimii itselläni tosi hyvin :). Tuota Bevitaa voisikin ostaa talvikäyttöön :).

    1. Hei Tiia. 🙂 Vaselinia käytin minäkin ennen, mutta joku hammaslääkäri taisi kerran sanoa, ettei se olisi hyvä, sillä se ei imeydy ihon läpi… tiedä sitten. Joku perus-Labello on tainnut itselläkin pyöriä laukun pohjalla joskus. Mujia taas en ole käyttänyt. Tämän uuden rasvan suhteen oli kriteerinä se, että se oikeasti kosteuttaisi ja hoitaisi huulia. Pari päivän käytön jälkeen ainakin tuntuu toimivan ja rohtumat alkavat nyt irtoamaan nahkanpalasina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *