Paperitähti ja amaryllis

Joulukuu. Minulle yksi tärkeimmistä vuodenajoista jo ihan kulman takana. Oli jotenkin ihan erityisen tunnelmallista kävellä äsken vielä pimeässä töihin Hgin Aleksanterinkatua pitkin jouluvalojen alla, Stockan jouluikkunasta kaikuvien joululaulujen säestämänä. Väkisinkin laittoi suun hymyyn. Pakkasta on rapsakat 6 astetta, enää puuttuu lumi.

IMG_8368.jpg

Niin se tapahtuu joka vuosi. Joulu rakennetaan pala palalta ja koristeita ja muita jouluisia ja talvisia juttuja otetaan esille vähitellen. Tällä kertaa jouluilmettä lisättiin kotiin vanhan liinavaatekaapin päälle.

IMG_8358.jpg

Iso paperitähti, Milk, Kivi-tuikut ja raikkaan vihreä amaryllis, joka on kyllä joulukukista se oma lemppari, ehdottomasti. Kuva on otettu jokunen päivä sitten, nyt tuo amaryllis itseasiassa kukkii jo todella kauniisti. Valkoiset isot kukat ovat kyllä upean näköisiä!

IMG_8363.jpg

IMG_8372.jpg

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! <3

12 kommenttia “Paperitähti ja amaryllis

 1. Tuo kaappi on niiiiin kaunis ja muutenkin auniita kuvia &hearts;

  1. Kaappi on kyllä yksi suosikki-huonekaluistani! Se todella oli iso löytö! &hearts;

 2. Kauniita kuvia! Huonekuusi on mun lemppari tänä jouluna, itsekin sellaisen vihdoin löysin 🙂

  1. Kiitos! Huonekuusta katselin itsekin jo viime sillä silmällä, mutten tullut hankkineeksi. Se on kyllä tosi söpö ja niin kauniin raikkaan vihreä!

 3. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kauniita ovat valkeat kukat. Itse ostin viime viikolla valkoisen Hyasintin. Kukintaa tosin saa vielä hetken odotella. <br />
  <br />
  Kiitos ja Ihanaa joulunodotusta sinulle.

  1. Hyasintit on eniten omaan mieleeni juurikin nuppuvaiheessa. Osittain allegiani takia ja kukinta-aikaa kestän oikeastaan vain hetken, sitten alkaa oireet pahentua. Mulla onkin tapana leikata kukinta sitten pois ja jatkaa vihreiden osien katselemista 🙂 Valkoisina ostan kyllä myös hyasintitkin 🙂

 4. Kaunista ♡ ja tuo edellisen postauksen kynttelikkö myös oli ihana 🙂 leppoisaa alkanutta viikkoa sinulle!

  1. Kiitos! Kaikki luonnonvalo on yritettävä viikonloppuisin hyödyntää. Ainoat hetket viikosta, kun itse näkee päivänvaloa muualta kuin toimiston ikkunasta 🙂

 5. Ai että mikä aarre tuo kaappi on! Ihana! <br />
  Kaunista on! 🙂

  1. Sitä se nimenomaan on – olen niin onnellinen, että myös mies näki tuon kaapin potentiaalin, kun se haisevana, ruman ruskeana viilutettuna mööpelinä isosta antiikkihallista löydettiin. Siitä on tullut yksi lempikalusteistani, enkä varmasti tule luopumaan siitä koskaan! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *