Pikkujouluksi mustaa ja kultaa

Hieman on rankka yö alla lähteä tänään juhlistamaan firman pikkujouluja.

Elämä vanhenevan koiran kanssa on välillä isompaa huolenpitoa, kuten eilen. Menimme eläinlääkäriin näyttämään koiran etutassua ontumisen takia ja lisäksi alati kutisevat korvat ja heiluvat hampaat olivat tuottaneet päänvaivaa niin koiralle kuin meillekin. Koira päätettiin rauhoittaa tilanteen tutkimiseksi ja kaikki saatiin kuntoon. Vanha koira kuitenkin reagoi hieman eri tavalla nukutuslääkkeisiin ja niinpä meidän vanhus veteli hirsiä vielä puolen yön aikaan. Nukkumaan ei itse voinut käydä ennen kuin koira saatiin kunnolla hereille ja ulos tekemään tarpeensa. Pari nestemäistä vahinkoa kun oli jo käynyt autossa miehen syliin ja kotona pedille. Loppuyö menikin puoliksi valvoen levottoman koiran tallustellessa ympäri huushollia. Siitä huolimatta tänään on taas vuorossa pientä juhlitaa!

20141121_095145.jpg

Koska illalla ei juurikaan jäänyt aikaa tutkia vaatekaappia, aamulla kiharrettiin tukka isoille kiharoille ja kaapista revittiin ekat mustat vaatteet, jotka osui käteen. Asun piristyksesi valtava kultaisten ja mustien ketjujen rykelmä sekä tummanlilat kynnet kultaisine viiruineen. Vähän on kynsissä parin viikon takaista kasvurajaa näkyvissä, mutta haitanneeko tuo… 🙂

20141121_094913.jpg

Hauskaa perjantaita kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *