Sisustusongelma

Help! Nyt tarvitsen apua pieneen ongelmaan, joka koskee eteis/keittiö-akselia. Meillä on keittiö ja eteinen samassa tilassa ja olen kaavaillut kuvassa näkyvälle harmaalle seinälle kalustetta, johon saisi laskettua käsistään postit, avaimet, hanskat ym. sälän tullessaan ovesta sisään. Tällä hetkellä siinä majailee Puppy ja Everyday Designin lehtiteline. Seinällä on iso peili, joka siirtyy kalusteen alta toiselle seinälle.

IMG_7405.jpg

En mietinnöistä huolimatta ole ratkaissut pähkinää, että minkälainen kaluste tuossa palvelisi parhaiten, sillä tilaa ei todellakaan ole paljon. Tässä vähän kriteerejä:

-Siivouskomeron ovi verhojen jatkeena täytyy huomioida, kalusteen tulisi olla joko sopivan pieni tai helppo siirrettävä
-Toivoisin kalusteelta korkeutta, eli mikään matala pöytä ei palvele tässä parhaiten?

-Kalusteen leveys saisi olla korkeintaan 90 cm, syvyys mahdollisimman kapea, n. 30-40 cm
-Väreistä valkoinen olisi kaikista mieluisin, mustaa harkitsen mielelläni
-Käyttäisin kalustetta myöskin valaisimelle ja jollekin somisteelle

Olen tähän mennessä löytänyt tasan yhden vaihtoehdon, joka tuntuisi kivalta:

bak.jpg

House Doctorin Bak -pöytä mustana.

Mustaa väriä on keittiön puolella paljon, joten värin puolesta pöytä sopisi täydellisesti ja saattaisi myös näyttää aika skarpilta harmaata seinää vasten? Tässä miellyttää siro ulkomuoto, joskin korkeus pöydässä on vain 60cm. Olisipa 20cm korkeampi…

Koon puolesta pöytä on aika pieni, joten saattaisi olla passeli tuohon tilaan. Kuitenkin kun pöydälle laittaa valonlähteen, joka eteisessä on tarpeellinen ja jonkin kukan tms, niin pöytä on jo täynnä, eikä tilaa käsistä pois laskettavalle sälälle juurikaan jää. Eli palveleeko siis sittenkään tarkoitusta…?

Olen selannut netin tarjontaa erilaisten pöytien osalta läpi ihan loputtomiin ja nyt alkaa ideat olemaan vähissä. Monta kivaa matalampaa olisi tietty tarjolla vaikka kuinka, mutta ei kapeaa ja korkeaa. Perinteistä sivupöytää harkitsin aiemmin, mutta taitaa tila käydä hiukan ahtaaksi. Tässä kohtaa tarvitsenkin teidän apua!

Mitä te laittaisitte tuohon eteiseen ja miten ratkaisisitte pulman?
Onko ehdottaa jotain kivaa kalustetta?

*kuva lainattu linkin takaa

6 kommenttia “Sisustusongelma

 1. Mä yritin aikani etsiä meidän eteiseen sopivaa tasoa, mutta en yrityksestä huolimatta onnistunut. Lopulta ratkaisin ongelman sillä, että laitettiin tasoksi ikkunalauta 🙂 Saatiin tarpeeksi kapea taso, joka ei kuitenkaan vienyt tilaa lattialta 😀 Kuvaa mm. tässä <a rel="external nofollow" href="http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/2014/05/hehkulamppu-maljakko.html&quot; target="_blank">http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/2014/05/hehkulamppu-maljakko.html</a><br />
  <br />
  En tiedä, auttaako sinun ongelmassasi, mutta joskus kannattaa ajatella mitä erikoisempiakin ratkaisuja 😀

  1. Tuntuu tosiaan olevan kivat eteisen tasot kiven alla! Me ei voida laittaa &quot;kiinteää&quot; rakennetta, sillä tuo kaapin ovi ei muuten mahdu aukeamaan. Siksipä aina alta pois siirrettävä versio on ainoa vaihtoehto.<br />
   <br />
   Tuo teidän taso on kyllä tosi kaunis peilin kanssa! Tykkään! &hearts;

 2. Tarvitsetteko säilytystilaa? Tuli mieleen kenkäkaapit. Meidän eteiseen etsin mahdollisimman pienen kenkäkaapin, tässä linkki juttuun <a rel="external nofollow" href="http://athome.casablogit.fi/lue/2014/09/eteisen-muutos-1&quot; target="_blank">http://athome.casablogit.fi/lue/2014/09/eteisen-muutos-1</a><br />
  <br />
  Tuo kenkäkaappi on kyllä kaukana designista 🙂 Tosi tyylikäs tuo ehdottamasi pöytä, varmasti olis hyvä valinta! Mutta tuli mieleen, että olisiko tuollaiset pöydänjalat kuitenkin tiellä?

  1. Säilytystilaa emme tarvitse muuhun kuin tosiaan joku taso, jonka päälle voi heittää postit ja avaimet ovesta sisään tullessa. Kenkäkaappi löytyy meiltä itseasiassa tuon verhokaapin toiselta puolelta 🙂 Tuo teidän kenkäkaappi on tosi kivan näköinen! Ei kaiken tarvitsekaan aina olla mitään huippu-designia! :)<br />
   <br />
   Tuo Bak-pöytä on kyllä tosi kiva, eikä jalatkaan ehkä olisi tiellä, sillä tuon seinän edessä ei ole juurikaan kulkua, jalat eivät yltäisi kuitenkaan verhon eteen. Pöytä on kuitenkin melko matala, sitä tässä vielä vähän pohdin…

 3. Asuimme ennen tismalleen samanlaisessa asunnossa, muistan vielä miten eteinen oli haasteellinen sisustaa. Meillä oli tuolla naulakon viereisessä nurkassa lipasto , jonka päällä avaimille yms.tavaroille omat säilytys laatikot. Kiva blogi sinulla 🙂

  1. Tuo eteinen on tosiaan aika haasteellinen kokonsa ja muotonsa takia. Kenkäkaappi on sijoitettuna tuon kaapiston vasemmalle puolelle ja sen päällä olevat korit on aurinkolaseille, avaimille sun muille. Se toimii kyllä ihan kivasti siellä. Kuitenkin jotain tasoa olisi kiva saada myös tuohon peilin tilalle. Ehkäpä kun vaan jatkan sitkeää etsintää, jotain tulee vastaan? :)<br />
   <br />
   Kiitos kommentista Hanna! Toivottavasti viihdyt juttujeni parissa myös jatkossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *