VALMISTUJAISLAHJANI

Materialistinen minä koki lauantaina muutaman riemastuneen hetken saatuani perheeltäni ja ystäviltäni valmistujaislahjat. En odottanut mitään erityistä, vaikka olinhan heitellyt pieniä vihjeita himoitsemistani valaisimista esimerkiksi miehelleni. 🙂 En silti odottanut kalliita lahjoja, lähinnä toivoin, että kaikki kutsutut pääsevat paikalle ja saisin vaikka kukkakimppuja kotia koristamaan. Ja kortteja. Ei pidä unohtaa kortteja. Rakastan kortteja. 🙂

Tyttäremme vanha hoitotäti, joka on jäänyt elämäämme vähän niinkuin “ekstra-mummina”, saapui ensimmäisenä tuoden upean kukkakimpun! Punainen väri on sellainen, jota itse en kovin helpolla kotiini valitse, mutta voi pojat, kyllä tuo flaminingonkukka on upea! Kimpussa on myös hääkukkaamme eustomaa, tuo valkoinen kellomainen kukka. Tuota kimppua kelpaa pianon päällä katsella.

IMG_5991.jpg

Toinen kukkakimppu tuotiinkin sitten jo maljakossa. Vanhempani muistivat minua kristallisella pallovaasilla, johon oli laitettu ihana syksyinen kimppu. Siinä muuten samaista eustomaa, mutta lilana. Pidän kristallista ja kotoamme löytyykin joka juomaan erilaiset kristalliset lasit. Sen lisäksi minulta löytyy iso kristallinen kulho, jota kyllä liian harvoin tulee hyödynnettyä. Nuo pallovaasithan ovat olleet aika suosittuja tässä hiljattain, nyt minullakin on vihdoin sellainen. Tuohon voi keksiä vaikka mitä asetelmia tai käyttää vaikka lyhtynä! Se on mielestäni todella kaunis!

IMG_5984.jpg

IMG_5989.jpg

Ihanin lahja oli kuitenkin mieheltäni.

IMG_6206.jpg

IMG_6180.jpg

Milk-valaisin. Iiiik! En kestä! Se on niin ihana! 🙂 En voi uskoa, että hän osti sen. Mutta siinä se nyt nököttää kunniapaikalla vanhan kaapin päällä. Valaisimessa on himmennin, jota itse tykkään kovasti käyttää. Milkistä tulee tosi kaunis ja pehmeä valo.

IMG_6179.jpg

Tuota kelpaa katsella ja aika usein se katse siihen on lauantain jälkeen kyllä osunutkin. Niin kaunis ja yksinkertaisen söpö. Himoitsin valaisinta ehdottomasti mustin jaloin puisten sijaan, meillä kun ei tuota puuta ole kotona yhtään. Milk on niin upea, että ansaitsee oman postauksen pikaisesti! 🙂

Ystäviltä sain lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan. Sillä summalla saakin ostettua monen monta kirjaa ja opusta ja pari onkin valmiina mielessä, mitä haluan hankkia. Lähinnä ne kirjat liittyy valokuvaamiseen ja sisustamiseen. Tytär, jolta viimeiseksi odotin yhtään mitään, eikä hänen rahojansa mihinkään vanhempien lahjoihin pitäisikään käyttää, oli ostanut minulle 8 puuttuvaa leipälautasta, joista olin vain ohimennen kerran maininnut, että ne pitäisi hommata. Tytär oli ajellut skootterilla Ikeaan ja käynyt ostamassa minulle lautaset. Voi rakasta…! <3

Kaiken kaikkiaan sain valtavan ihania lahjoja, joista on iloa tulevaisuudessakin. Joskus ihmiset vaan osaa yllättää ihan täysillä! 🙂

Blondi

2 kommenttia “VALMISTUJAISLAHJANI

  1. Ihania lahjoja olet saanut &hearts;. Innoissani odotan postausta Milkistä : ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *