SISUSTUSTIILIÄ

Alkuun tervetulotoivotus uusille lukijoille! Teitä on tullut eri kanavia pitkin lisää lähiaikoina, toivottavasti viihdytte mukana! 🙂

Remppa-ajatukset käy kuumina ja takka-asioita ja lattian valintaa on jo keretty pohtimaankin. Lattiapohdinnassa käytiin kivaa keskustelua eri vaihtoehdoista! Nyt vuorossa olisi seinäpintojen pohdintaa, joihin tullaan siis valitsemaa joku kaunis valkoisen sävy. Väriviuhkaa on tutkittu ja täytyy todeta, että kyllä valkoisenkin sävyn valinta on vaikea! Jäinpä lisäksi miettimään, pitäisikö yksi iso seinä maalata jollain kauniin vaalean harmaalla. Siis ihan sellaisella aavistuksella harmaata…

No, mietin vielä sitä. Sen sijaan yksi asia on varma. Tiiliseinä. Olen etsinyt kivoja inspiraatiokuvia ja kohta käynnistyy rautakaupoissa juoksentelu.

tiili+3.jpg
Kuva täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jostain syystä tuo punertava tiilisenä on aina kiehtonut. Tiili ylipäätään hivelee silmääni ja olenkin viimeisen vuoden pohtinut haluanko sen punertavana vai kenties valkoisena seinääni. Mitään ihanaa aitoa vanhaa tiiltä ei kotiemme seinien takaa löydy esiinkaivettavaksi, joten sisustustiilillä /verhoilutiilillä (mikä liekään oikea termi) seinä on tarkoitus aikaansaada. Seinä, jolle tuota tiiltä olen kaavaillut, on n. 150cm leveä, eli kovin montaa neliötä ei tiiltä tarvitse hankkia. Seuraavan kuvan tavoin, tiiliseinä tulisi tv:n taustaseinäksi.

tiili+2.jpg
Kuva täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meille on siis tulossa valkoinen laminaattilattia. Sen kaverina punertava tiili toimisi varmasti aika herkullisesti! Olen juuri viimeistelemässä 3D-mallinnoksia omasta kodistamme, joita piirrän siis siksi, että tuosta uudesta, hyvinkin erilaisesta ilmeestä joka kotiimme tulee, saa paremman kuvan. Auttanee varmasti myös siippaa käsittämään kokonaisuuden paremmin 🙂 Kunhan saan ne valmiiksi, laitan niitä myös tänne blogiin ihmeteltäväksi.

 

 

 

tiili+1.jpg
kuva täältä

Tässä kuvassa muuten yksi aivan MUST -hankinta! Oliivipuu! Ja mielellään jossain ihanassa korissa, kuten juuri tässä kuvassa.

Ihanaa, kun opinnot alkaa olemaan pulkassa, niin jää aikaa pohtia tätä kauan odotettua remonttia! Sehän siis käynnistyy heinäkuun alun jälkeen. Siihen mennessä on pitänyt tehdä kaikki materiaalivalinnat, laskea vähän kustannuksia ja yrittää mahduttaa tuhat ja yksi asia siihen budjettiin myös. Aiemmin jo totesin, että nälkä kasvaa syödessä ja niinpä listalle kertyy koko ajan jotain pientä uusittavaa ja ”ai, tuo olisi kiva uusia”… Siippa ei aina näe asioita samalla tavalla.

Olemme kuitenkin priorisoineet asiat ja sopineet marssijärjestyksen mikä uusitaan ensin, mikä sitten ja mihin mahdollisesti jää vielä rahaa.

Onko kellään kokemuksia sisustustiilistä? Suosituksia hyvästä paikasta valikoiman ja hinnan suhteen otetaan vastaan! 

Blondi

 

6 kommenttia “SISUSTUSTIILIÄ

 1. Oi, mitä suunnitelmia ja inspiskuvia! Mielenkiintoista päästä seurailemaan teidän remppasuunnitelmia ja varsinaista toteutustakin sitten. :)<br />
  <br />
  Aurinkoista keskiviikkoa! &hearts;

  1. Kiitti Jenni! Sulla on aina niin ihanan positiivisia ja piristäviä kommentteja, kiitos niistä! &hearts;<br />
   <br />
   Tätä remonttia on kyllä odotettu ja jotenkaan en jaksa laittaa kotiin mitään uutta edes sisustusrintamalla. Odottaa vaan niin jo tuota lattioiden poisrepimistä, uutta sohvaa ja uusia maalipintoja! <br />
   <br />
   Mukavaa päivää sulle kans! &hearts;

 2. Mä niin haluaisin tiiliseinän omaan kotiin &hearts; Ja oliivipuunkin! Voi olla että joutuu käymään tuossa lähi-Plantagenissa kesän korvilla ostoksilla. 🙂

  1. Samoja haaveita siis! 🙂 Oliivipuu on aika haasteellista pitää elossa, varsinkin sisätiloissa, mutta ehkä kesä-aikaan se eläisi paremmin kun sen voi nostaa ulos pihalle. Kesäisin meillä on kyllä takapihan ovi jatkuvasti auki, niin auttaiskohan se sisätilaan jäävää puuta…? En tiedä. Kai se on ostettava ja kokeiltava! 🙂

  2. Mun luoteis(?)parvekkeella saattaisi oliivipuu jaksaakin. Tuolla lounais/eteläparvekkeella ei olisi tullut kuuloonkaan.

  3. Paremmin se siellä varmasti elää kuin sisällä? Ei muuta ku kauppaan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *