SISUSTUSTAKKA?

Miten haaveilenkaan takan lämmöstä, palavien puiden rätinästä, hehkuvista kekäleistä…

Ja miten mahdoton haaveeni onkaan, vai onko? Meidän kotiin ei saa takkaa. Tai ihan virallista selvitystä aiheesta en ole tehnyt, mutta käsittääkseni meiltä puuttuu kaiken maailman hormivaraukset, lattian vahvistuksista puhumattakaan jne. Tila on käytännössä myös pienoinen ongelma, niinikään myös kustannukset.

Olen perehtynyt sisustustakkoihin. Niitähän on sähkötakkoja tai vaikka biotakkoja. Jälkimmäisen kuitenkin hylkäsin ajatuksen tasolla jo heti kättelyssä, vaikka sillä litkulla saisikin elävän liekin aikaiseksi. Olen siis päätynyt sähkötakkaan.


takka+1.jpg


Jotenkin miehen reaktio oli niin arvattavissa. ”Sähkötakka?!, mitä hel##ttiä?!” 🙂
Miehen mielestä ihan kamalan typerä idea. Kunnes tutustui sähkötakan ominaisuuksiin ja siihen miten se oikeasti voi lämmittää säätöjen avulla tai kuinka se ei olekaan mikään energiasyöppö, kuten hän ensin ajatteli.

Sanokaa mitä sanotte, mutta minun mielestäni tuo on kaunis! Rakastan tuollaista manttelitakkaa, jonka valitsisin heti, vaikka saisin valita jonkun ihana kakluunin ja tällaisen oikean manttelitakan väliltä. Vaikka tuo on ehkä aavistuksen liian krumeluuri ja romanttishenkinen, pystyn elämään asian kanssa 🙂 Sähkötakka on mielestäni täydellinen ratkaisu meidän tyyppiseen tilanteeseen!takka+0.PNG


Mietin jo valmiiksi, kuinka upealta tuo näyttäisi uuden lattiamme kanssa uuden ilmeen saaneessa olkkarissa. Kuinka laittaisin jonkun ihana peilin tuon ylle ja saisin koristella takanpäällisen. Talvella voisin heittää lattialle takan eteen pehmoisen lampaantaljan… ja kuvitelkaa, mitä ihania koriste-asetelmia joulun aikaan tuohon voisi tehdä?! Vähän havukranssia peiliin roikkumaan, kynttilöitä, koriste-esineitä. Siis tästähän nyt ei enää edes keskustella! Meille tulee tuollainen ja sillä selvä. 🙂


No kysyn nyt kuitenkin, että onko jollain kokemusta sähkötakasta? Nämä kyseiset kuvat lainattu Smartian sivuilta heidän myymästä sähkötakasta, joka todellakin on melkein jo meille ostettu! 🙂


Blondi(postaus ei ole maksettu mainos)


PS: Taulu-arvonnan voittaja selviää huomenna, kunhan olen tarkistellut jaettujen arpojen määrän. Kiitos kaikille osanottajille! 🙂 

5 kommenttia “SISUSTUSTAKKA?

 1. Sähkötakoista ei ole minulla kokemusta, mutta aivan ehdottomasti semmoisen hankkisin, jos mahdollisuutta ns. oikeaan takkaan ei olisi! Todella kauniilta näyttävät ja tosiaan hienoa, että niiden kautta tulee lämpoä ja ennen kaikkea tunnelmaa♥♥♥

  1. No tuota mieltä täällä ollaan myös:) Olin itsekin yllättynyt perehtyessäni takan lämmöntuottoon ja erilaisiin mahdollisuuksiin säätää "tulta" hehkuvista kekäleistä liekkiin. Ja sitä liekkiä voi myös ihastella ilman lämpöä, eli sen voi säätää offille, jos haluaa pelkkää fiilistelyä 🙂

 2. Kokemusta ei ole minullakaan, mutta mielenkiinnolla seuraan miten etenette ja kuulen sitten kokemuksiakin. :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

 3. Mun kaverilla on sähkötakka ja se on kyllä todella ihana 🙂

  1. Kiva kuulla! Tuo on mun mielestä tosi hyvä vaihtoehto oikean takan korvikkeeksi. En ole itse nähnyt livenä kenellekään sähkötakkaa, mutta joistain blogeista olen kuvista niitä nähnyt ja yhtä jopa aidoksi luullut ensin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *