VARJOJA

Talvi tulla rysähti kertalaakista! Vaan minuapa se ei haittaa. Tykkään talvesta, pakkasesta ja lumesta ja siitä valosta mikä jälkimmäisen mukana tulee. Tänään on ollut tosi kylmä! Mittari näytti kotona -12 astetta, mutta keskustassa meren ollessa vieressä ja ennen kaikkea auki, tuuli muuttaa pakkasen super-purevaksi! 

Kotona on ihana istua kynttilänvalossa ja fiilistellä talvista maisemaa ja lepattavia liekkejä. 

IMG_0447.JPG


Portaissa on lyhtyjä ja ne heittävät seinille ihania varjoja. Niissä on kiva tassutella kynttilänvalossa.

IMG_0440.JPG


IMG_0445.JPG


Tassutteluksi tuota meikäläisen kävelemistä voikin kutsua. Olen huomenna menossa kiropraktikolle. Väärästä kävelyasennosta johtuen nyt alkaa kremppaamaan moni muukin paikka. 

IMG_0448.JPG


Vaikka talvi tulikin myöhään, minä ainakin fiilistelen sitä täysillä. Olen jättänyt olkkarin hyllyn päälle vielä nuo keraamiset porot.

IMG_0430.JPGTällä kotia hallitsevalla valko-harmaalla värityksellä mennään varmasti pitkälle kevääseen. Se jotenkin miellyttää nyt itseäni kovasti.


Blondi

2 kommenttia “VARJOJA

 1. Mä taas en voi sietää talvea, en pakkasta, en lunta, enkä varsinkaan auringonpaistetta talvella 😀 vaikka muuten aurinkoa rakastankin. Talvella sais olla pimeää että voi rauhassa &amp;quot;mököttää&amp;quot; kevääseen.<br />
  <br />
  Ihanan tunnelmallisia kuvia, valko-harmaa sopii kyllä hyvin talveen ja on omaakin silmää miellyttävä värimaailma 🙂

  1. Hah, näin me ollaan niin erilaisia 🙂 Mutta että ei aurinko laisinkaan talvella?? Hmm, kevät-talvi on sitten varmaan aika hankala aika sulle? :)<br />
   <br />
   Joo, näillä mennään. Seuraavaksi sitten tulee joku pastelli-villitys kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *