SATEESSA


Meillä on eripari hauvat. Toinen, herra-hauvamme rakastaa sadetta, lunta, märkää ja kosteaa. Ei juurikaan haittaa menoa hänen kohdallaan mikään ilma. Ulos lähdetään innosta hihkuen, vaikka taivaalta sataisi pieniä miehiä!


Sitten on neiti-hauvamme. Todellinen neiti. Kaikki sade, lumi, märkä ja kostea inhottaa ja ulkona tassutellaan varovaisesti keskellä tietä – puskissahan kastuu vielä lisää. Neidillä on käytettävä sadetakkia kostealla ilmalla ja villa- tai fleece-vaatteita pakkasella. Ainoastaan silloin kulku on edes vähän reippaampaa ulkona. Talvipakkasilla molemmilla kyllä käytetään lämpimiä takkeja. Näin matalilla koirilla mahanalusta palelee nopeasti lumikeleillä, kun joutuu hangessa rämpimään.

 

emmy.jpg
Hyi, märkää. Mennäänkö jo kotiin?

Herra vetää sataatuhatta edellä, neiti tulee raahaten perässä. Yritä nyt sitten näiden kanssa lenkkeillä! 🙂

Illalla käynnistyy supermahtava jouluaiheinen arvonta! Pysykää kuulolla, jotain ihanaa tarjolla kaikille! 

B

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “SATEESSA

  1. Voi ihanuuksia. &hearts;<br />
    On muuten ihan mielettömän hauskaa kuinka eri luonteisia elukat ovat. 🙂

    1. Sanos muuta! Niillä on kyllä molemmilla ihan omat juttunsa ja tapansa molemmilla. Ne on sellaisia mamman murmeleita… &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *