Verhoton keittiö

 Sanokaa mitä sanotte, mutta päätökseni poistaa viime kesän remontin yhteydessä keittiöstä verhotanko, oli parhaimpia sisustuspäätöksiäni aikoihin!

IMG_9779.jpg

Kuten kuvasta näkyy, keittömme on osittain madallettu huoneistokohtaisen ilmastoinnin putkien sun muiden takia. Pitkät sivuverhot madalsivat ilmettä edelleen ja kappaverholla oli vielä pahempi vaikutus. 

IMG_9782.JPG.jpg

Pidän luonnonvaloa korkeassa arvossa ja varsinkin näin talvisaikaan (vaikka päivät pidentyneet jo ovatkin), päivänvaloa ei voi saada tarpeeksi. Tykkään niin kovasti tästä valoisasta keittiöstämme ja verhojen poisto maksimoi valonmäärän.

Kotimme värit – musta, valkoinen ja harmaa saavat keittiössä kaverikseen ripauksen lämpöistä puuta työtasoista ja pienistä tavaroista.

IMG_9790.jpg

Ihan naurattaa tuo meidän vanha herra. Kova ääneen valittaminen aina, kun otan kameran esiin, silti  pakko tunkea joka kuvaan. Tässä tuli hirveä tarve mennä juomakupille juuri kriittisillä kuvaushetkillä, joten tarjolla herran takapää 🙂

IMG_9793.jpg

Meillähän ei ole muuten muuallakaan, paitsi tyttären huoneessa verhot. Makkarissa on vain pimennysverho, sieltäkin poistin seinien maalauksen yhteydessä tangon viime kesänä. Tyttären huoneessa on hänen toiveestaan tanko ja sivuverhot.

Olohuoneessa on ainoastaan lamelliverhot, jotka nekin suljetaan vain yön ajaksi.

Kiinnostaako muuten nähdä niistä lisää?

PS; Muistattehan Deko-lehtiarvonnan?? Vielä huomisen, tiistain ajan voimassa! Osallistu tästä linkistä.

8 kommenttia “Verhoton keittiö

 1. Teillä on kaunis keittiö eikä se kyllä yhtään kaipaa verhoja! Pallovalothan tuuraavat sivuverhoa hienosti 🙂

  1. Kiitos, pallovalot ovat kyllä tosi kivat tuossa patteriputkissa. Nuohan on vähän vanhanaikaiset koko putket ja aluksi aina piilotin niitä sivuverhoilla. Tässä kohtaa toimii hyvin Marko "Inno" Paanasen slogan, että mitä et voi piilottaa, niin sitä pitää korostaa. 🙂 Putket tuo itseasiassa ihan kivan ripauksen teollista meininkiä.

 2. Verhoja ei tarvi ollenkaan.Kaunista ja valoisaa.Meilläkin vaan köökissä,kun siellä päin ristuksen uteliaat naapurit:)

  1. No joo, uteliaat naapurit on ihan hyvä selitys verhotarpeelle…! 😉

  1. Siitä täytyy antaa kredittiä miehelle. Tarran laitto jääkaapin oveen oli hänen ideansa ja se on kyllä munkin mielestä tosi kiva!

 3. Piti kanssa sanoa, että tuo liitutaulu on tosi kiva! Saako udella, että mistä olette tarran siihen hankkineet?

  1. Ainakin Etola ja Bauhaus myy liitutaulutarraa. Tuo on muistaakseni 45 cm leveää ja maksoi joku 8-9 euroa rulla. Todella kestävää liimaa, pystyy venkslaamaan asennusvaiheessa loputtomiin, jos menee vinoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *