Blogit vai lehdet?

Ainakin itsellä ovat blogit ajaneet täysin lehtien ohitse, myönnetään. Kuitenkin aina välillä iskee jokin kiiltopaperinen, kauniisti taitettu lehti otsikoineen ja kuvineen niin, että irtonumero on ostettava. Blogeja tulee luettua pääosin puhelimella ja siitä on tullut osa tavallista arkea. Irtolehden ostaessaan tuntuu nykyään siltä, kun ostaisi jonkun pienen luksustuotteen ja samalla hetken omaa aikaa. Hassu ajatus, mutta kyllä lehden kanssa voi helpommin heittää luvalla jalat suoriksi ja uppoutua sohvatyynyjen väliin, kuin älypuhelimen kanssa?

IMG_9705.jpg

Olen jo vuosia sitten luopunut lehtin tilaamisesta. Ennen niitä on tullut paljon erilaisia perheenjäsenten eri ikävaiheisiin ja eri kiinnostuksen kohteisiin liittyen; Vauva, Seiska, Anna, Aku Ankka, Tom & Jerry, Villivarsa, Matkaopas, Deko, Koti&Keittiö, Tuulilasi, ihan vain muutamia mainitakseni. Kaikkia noita on ainakin meidän talouteen joskus tullut. Tätä nykyä irtolehti jää hyppysiin jos kansi on tarpeeksi houkutteleva tai jos tiedossa on vaikka kesäloma laiturin ääressä tai pitkä lentomatka. Ostan irtolehtiä myös inspiraation lähteinä erityisesti joulun aikaan, terassi- ja pihakauden alkaessa tai vaikkapa niinkuin nyt, urheilun ja treenaamisen ollessa eniten mielen päällä.

IMG_9712.jpg

Uusin FIT -lehti lähti ruokakaupasta kotiin. Se kun oli siinä juuri niin sopivasti tyrkyllä kassankulmalla rasvanpoltto-ohjeillaan. Treeniaiheet ovat pinnalla omassa elämässä juuri nyt, tässä kun sitä rantakuntoa metsästetään parhaillaan.

IMG_9713.jpg

Jos sinun inspiraatiosi löytyy myös lehdistä, yhteistyökumppanini tarjoaa nyt mahtavia tarjouksia lukuhetkiin Lehtitarjoukset.com -sivustolla ja kieltämättä jäin itsekin selailemaan tarjouksia toviksi. Ehkäpä joka viikko ilmestyvä lehti takaisi myös jokaviikkoisen oman hetken? Vähän niinkuin se Aku Ankka, josta suorastaan taistelin isoveljeni kanssa joka keskiviikko koulun jälkeen, että kumpi sen kerkeää ekana lukemaan...! :)

Loppuun sitten vielä kiva arvonta!

Kerro kommenttiboksiin mikä on sinun lempparilehtesi ja voita palkinnoksi määräaikainen tilaus (4 nroa) Deko-lehteä!

deko.jpg

Arvonta alkaa NYT ja päättyy viikon kuluttua tiistaina 10.2.

Jos haluat tuplata arpaonnesi, käy tykkäämässä blogini Facebook-sivuista!
Muista mainita kommentissa, monellako arvalla osallistut.

Onnea arvontaan! :)

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

*Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä Lehtitarjoukset.com -sivuston kanssa.