Voita Habitare-liput

Vuoden odotetuin ja isoin sisustustapahtuma, Habitare, on taas oven takana!

Tänä vuonna Habitaressa on noin 400 yritystä, 11 erikoisnäyttelyä ja 4 teema-aluetta. Tämän vuoden Habitaresta tulee poikkeuksellisen mielenkiintoinen, mukana on kiinnostavia ensikertalaisia, kuten MUJI, Ikea ja Stockmann sekä ennätysmäärä pieniä designtoimijoita Suomesta ja ulkomailta. Itse odotan juurikin noita kaikkia kolmea eniten!

Ja hei, meille entisen Kodin1:sen Anno-tuotesarjaa ikävöimään jääneille ilouutisia myös – Anno tekee paluun ja tekee sen juurikin Habitaressa! Samaan aikaan aukeaa myös Anno Collectionin verkkokauppa! Vitsit, että tulee varmasti mahtavat messut tänä vuonna!

______________________________

ARVONTA:

Jättämällä kommentin ja kertomalla mitä odotat messuilta, osallistut yhden 2 hengen lippupaketin arvontaan. Voittaja siis pääsee viettämään mukavaa messupäivää ja viemään mukanaan seuralaisen.

Arvonta on pikainen, voimassa vain lauantaihin 9.9. asti! Jätäthän sähköpostikenttään toimivan osoitteen, josta tavoitan Sinut, jos voitto osuu kohdalle. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti, jos kirjoitat sen sille tarkoitettuun kenttään. Ilman sähköpostiosoitetta arvontaan osallistuneita ei huomioida.

Onnea arvontaan! 🙂

EDIT. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Heidi / Checklist - -