Tämän päivän ongelmia

Olen parina viime päivänä potenut jotain sisustuksellista kriisiä – niin, ne on näitä first world -ongelmia.

Joskus tökkii omassa huushollissa kaikki. Kaikki tuntuu jotenkin nuhjuiselta, niin nähdyltä ja kaipaa muutosta jokaiseen asiaan. Kaapit on täynnä tyynynpäällisiä, maljakoita, kynttilänjalkoja ja kauniita sisustusesineita, mutta mikään ei sytytä. Päätös valita uusi sohvapöytä tai keittiön ruokapöytä on tällä hetkellä elämäni suurin ongelma. No, ihan noinhan se ei mene, mutta blogimaailmassa tämä lähentelee jo massiivisen kriisin mittasuhteita.

_MG_9886.jpg

Kun tekee koko ajan mieli tehdä jotain luovaa, muokata, keksiä uutta, piristää ilmettä ja tuunata, on välillä hankala todeta, että joskus nykyinen on ihan hyvä. Mutta kun pää pursuaa ideoita ja mieli täyttyy inspiroivista sisustuskuvista, joita Pinterestin liikakäyttö aiheuttaa, tekee mieli myllätä koko huusholli uuteen uskoon! Parasta on kuitenkin miettiä rauhassa isompia juttuja – kuten vaikkapa näitä pöytäasioita ja sisustaa pienillä jutuilla. Niillä saa usein jo sammutettua suurimman janon.

Kaunista sunnuntaipäivää.

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Tämän päivän ongelmia

 1. Mielestäni kotisi on inspiroiva ja kaunis, ihanan selkeä ja valoisa. Erityisesti olohuoneesi on aina niin ihanan kodikas ja oikein kutsuu luokseen. <br />
  <br />
  Mistä olet löytänyt nykyisen olohuoneen mattosi? Luin vanhempia juttujasi ja huomasin, että sinulla on ollut samaa ongelmaa edellisen maton kanssa jonka olit ostanut Askosta. Minulla on valitettavasti nyt havaittu samaa ongelmaa mattojen kanssa ja pohdinkin että mitä sitä seuraavaksi kokeilisi. Lapsiperheessä valkoiset matot eivät ole mikään käytännöllisin vaihtoehto mutta silti ne houkuttelevat…

  1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista – kiva kuulla. &hearts; <br />
   <br />
   Askosta ovat nämä nykyisetkin Pilvi-muovipunosmatot. Ne ovat olleet tosi kätevät, sillä muovia kun on, niistä lähtee kaikki irti – koiran keltaiset oksennukset, ruskea ja rasvainen grillauskastike, suklaatahra, you name it! Nämä ovat olleet ihan huippulöytö! Ja takuulla toimii lapsiperheessä myös. Edellinen oli taas ihan kamala fiasko, en koskaan enää osta vastaavaa polypropyleeni-mattoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *