NYC – täältä tullaan taas!

Nyt on lyöty kalenteriin seuraava Nykin reissu! Lennot on ostettu ja hotellikin varattu, joten nyt enää odotellaan kesäkuuta!

Lennot löytyi netistä edulliseen hintaan. Minulla on tapana aina hieman kytätä ja etsiä sopivia aika kauankin ja nappaan sitten kiinni, kun hyvät löytyy. Finnairin suorat lennot olisivat maksaneet ihan älyttömästi, käytännössä puolet enemmän kuin välilaskulla olevat, joten tällä kertaa lennämme yhden pysähdyksen taktiikalla Lontoon kautta. Lentoyhtiönä ekaa kertaa Virgin Atlantics, joten mielenkiinnolla odotan minkälainen yhtiö on.

IMG_1539.jpg

Majoitukseksi valikoitui tälläkin kertaa hotelli. Tsekkailin Airbnb:täkin, mutta hotelliin silti päädyimme. Viimeksi asuimme Times Squaren vieressä 46th Streetillä keskellä Midtownia ja alunperin kaavailin tälle reissulle majapaikkaa alempaa Chelseasta, mutta hyväntuntuinen ja sopivan hintainen hotelli löytyikin sitten 32th Streetiltä, eli vain vähän alempaa kuin viimeksi. Majapaikan sijainnilla ei juurikaan ole väliä, metrolla kun hurauttaa kätevästi minne päin Manhattania vain!

Viime reissun teimme miehen kanssa kaksin, mutta tällä kertaa matkustamme tyttären kanssa. Reissu on hänen ylioppilaslahjansa, joten paree siis saada se lakki päähän 4.6.!! 🙂 Karttaan olen ympyröinyt hotellin sijainnin. Jos hyvä tuuri käy, ikkunasta näkyy Empire State Building. Olen taas ihan intoa täynnä päästessäni tuohon upeaan kaupunkiin, joka ei todellakaan koskaan nuku!

nyc.jpg

Viimeksi olimme Isossa Omenassa talvella, satoipa siellä luntakin ja pakkastakin oli parhaimmillaan -10. Nyt taitaa luvassa olla aika kuumat paikat…! 🙂

Ennen Nykin reissua minulla on luvassa kuitenkin yksi matka tässä välissä, mutta tähän palaan vielä lähemmin!

Onko teillä jo kesälomareissuja suunnitteilla?

Heidi / Checklist - -

11 kommenttia “NYC – täältä tullaan taas!

 1. Loistava sijainti hotellivalinnassa, me olimme vain 5 korttelia alempana ja todella kätevästi pääsimme kulkemaan metrolla manhattania ylös ja alas. 🙂 Millainen kiire teillä on koneen vaihdolla? Joudutteko juoksemaan tuulispäänä kentän halki vai saatteko (ainakin alustavasti jos lennot ovat ajallaan) käpötellä rauhassa Lontoon tunnelmia fiilistellen? 🙂

  1. Metro on kyllä niin näppärä, että oikeastaan sama missä kohtaa Manhattania on. Tällä kertaa oli alun perin majailla vähän enemmän paikallisten hoodeilla, mutta päädyttiin sitten kuitenkin vähän enemmän keskemmälle. Vaihdot on tosi kivat – vain 1,5 tuntia molemmilla lennoilla, joten ei tarvitse lojua kentällä pitkään vaihtojen välissä. Lontoossa piipahtamiseen olisi tarvinnut sitten jo niin rutkasti paljon enemmän aikaa (puolikas päivä), että siihen en oikeastaan olisi edes suostunut 🙂 Varsinkin takaisin tullessa jet lagin hyökyessä päälle ei päivä Lontoossa enää nappaisi. Lennämme tosin kotiin yötä vasten, joten toivottavasti saisi nukuttua koneessa.

 2. Ei vitsit, ihana reissukohde kyllä tiedossa teillä! :). Ja näitä reissupostauksia jään kyllä todella innoissani odottelemaan, sillä jos kaikki menee hyvin, mekin suuntaamme tuohon unelmien kaupunkiin syksyllä ♥.

  1. Jep! 🙂 En oikeastaan pysty elämään ilman, että on joku reissu tiedossa. Yleensä tilanne onkin se, että yksi on jo tuloillaan, toisen päivämäärät sovittu ja kolmas vähintäänkin haaveissa. Tälläkin hetkellä matkakalenteri on täyttynyt jo vuoden päähän ja kaavailtuja reissuja tiedossa neljä! :)<br />
   <br />
   Ihanaa! Et todellakaan tule pettymään New Yorkin suhteen! &hearts; Siellä kun kerran käy, kaupunki saa haaveilemaan paluusta yhä uudelleen! &hearts;

 3. Heip. Mieheni lensi perjantaina San Francisco&gt;Lontoo Virgin Atlanticin lennolla ja hänellä ei ollut mitään moitittavaa.

  1. Voi mahtavaa! 🙂 Kiitos kommentista, tosi kiva kuulla! Toivottavasti meilläkin on kiva lento yhtiön siivillä! 🙂

  2. Ainakin lento oli hyvin ajallaan ja asiallinen ruoka &amp; aamupala. Miehenikään ei ollut ennen käyttänyt työmatkallaan Virgin Atlanticsia, joten oli uusi tuttavuus hänellekin 🙂

 4. Tuonne Nykiin on mulla ja tyttärellä myös suunnitteilla matka. Ajankohta vielä auki, ekaksi oli tarkoitus kesän alussa lähteä. Mutta vielä ei lentoja varattu. Mistä otit lennot? Hintahaitari taitaa olla n. 600e ja siitä ylöspäin. Oletko ollut tyytyväinen näihin hotellivalintoihin, joissa olet käynyt?

  1. Lentoja etsin yleensä monen hakukoneen kautta; Momondo, Skyskanner jne. Nämä lennot taisivat löytyä Travellinkiltä. Suorat lennot Finnairilta oli liki 800 euroa kappale, mielestäni törkyhintaiset! Tämän takia päädyimme ottamaan lennot yhdellä välilaskulla Lontoon kautta ja näin yhden lentolipun hinnaksi tuli vain piirun vajaa 430 euroa. Mitä aiemmin ennen matkaa lennot ottaa, sitä edullisemmin niitä saa. Me ostimme nämä liput tammikuun alussa. Nyt jos etsii kesäksi lentoja, ne voi tosiaan olla jo aika hintavia. <br />
   <br />
   Viimeksi yövyimme Times Squaren välittömässä läheisyydessä ja hotelli oli ihan ok. Hintaan kuului aamiainen, mutta paikalliset hotelliaamiaiset eivät millään muotoa riitä täyttämään suomalaiseen brekkariin tottuneen ihmisen standardeja 🙂 Ellei siis tykkää syödä makeita donitseja heti aamusta. Oikeastan muuta ei juuri ole ollut tarjolla. Ehkä muroja ja banaania löytyy tai kumisia kananmunia 🙂 Kesäkuussa koittavan reissun hotellin valitsimme miehen työkaverin suosituksesta. He olivat olleet siellä ennen joulua ja tykänneet. Nykissä hotellihuoneet ovat aina pieniä ja säilytystilaa on vähän, mutta jos huoneessa käy vain nukkumassa, niin sekään ei niin haittaa! 🙂 Katselin itse myös Airbnb:tä vaihtoehtona, mutta jotenkin jäin sitten kahden vaiheille sen kanssa ja päädyimme hotellimajoitukseen. <br />
   <br />
   Toivottavasti löydätte hyvänhintaiset lennot ja hotellin kivalta paikalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *