Uuden vuoden taikaa

Hyvää alkanutta vuotta!

Tänään tuntuu, kuin kaikki alkaisi alusta! Uudessa Vuodessa on aina jokin pieni taika? Vaikka mikään ei ole muuttunut, silti tuntuu, kun kaikki olisi taas mahdollista.

IMG_4638.jpg

Vaikka eilistä vuoden vaihtumista vietettiinkin ihan kolmeen pekkaan kotona, päätin kattaa juhla-aterian!

IMG_4577.jpg

IMG_4579.jpg

Uuteen Vuoteen kuuluu ripaus kultaa ja loisteliaisuutta, glitteriä ja säihkettä ja niitä toin pöytään Uuden Vuoden kukkapuskalla – glitterillä koristeltuja krysanteemeja sekä kullansävyisillä kynttilöillä ja servieteillä. Kristalliset lasit antavat tietenkin aina oman juhllisen säväyksensä.

IMG_4589.jpg

IMG_4591.jpg

Alkuruoaksi miehen nautittua mätivoileipiä, me söimme tyttären kanssa bruschettaa. Miten voikaan sipuli ja tomaatti öljyineen ja mausteineen mehustua niin herkuksi! Pääruoaksi oli naudan ulkofileepihvejä, rosamundista tekemiäni maalaislohkoperunoita sekä itse tehtyä aiolia. Ai että tuo valkosipulinen aioli vie kyllä kielen mennessään! Slurps!

Jälkkäriksi nautimme tällä kertaa valmista herkkua – kaupan pakastealtaasta löytynyttä Frozen yogurttia sekä Papagallon sitruunasorbettia. Ne herkuteltiin sohvalla leffan parissa.

uv%20ruoat.jpg

Vuoden vaihtuessa kävimme ulkona ampumassa muutamat raketit, vaikka alkuun en oikein lämmennyt niiden ostosta. Pojat ovat poikia, vaikka vanhemmalla iällä ja niinpä miehen oli pakko saada jotain räjäytettävää ostaa. 🙂 Vuosi 2015 siirtyi historiaan pihamaalla seisten, rakettien paukkuessa ja välkkyessä ympärillä.

IMG_4676.jpg

Uuden Vuoden otan vastaan positiivisin mielin ja tiukasti eteenpäin katsoen. Vuosi tuo tullessaan taas uusia asioita niin opintojen suhteen, kuin työrintamallakin. Myös koti-projekteja on suunnitteilla roppakaupalla arkipäivän elämää ja sisustamista unohtamatta. Uudet matkat odottavat myös ja eka niistä toteutuu jo parin viikon päästä! Loma odottaa taas oven takana!

Koska uusi vuosi ei ole mitään ilman lupauksia, ottaa meikäläinenkin taas parannetut elämäntavat käyttöön 🙂 It’s a whole new me again…! 😀 Palailen tähän vielä lisää myöhemmin.

Reipasta uuden vuoden 2016 alkua kaikille!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Uuden vuoden taikaa

  1. Mahtavaa uutta vuotta teidän koko perheelle! Ja melkoiset herkut ollut teilläkin uudenvuodenaattona 🙂 Me tarjoiltiin vieraille hirvihampurilaisia, vieläpä täysin itse tehtyjä sämpylöistä alkaen 😀

    1. Me ollaan yleensä aina kotona uutena vuotena, perheen kesken tai ystävien kanssa ja silloin syödään hyvin! :)<br />
      <br />
      Uuu… burgerit kuulostaa hyviltä! Nam! Hyvää alkanutta vuotta teille! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *