Itsenäisyyspäivän ilta

Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa.

IMG_4087.jpg

Arvokas juhlapäivä, jota me juhlistimme nukkumalla pitkään, ihailemalla myrskytuulessa liehuvaa sini-valkoista lippua ja viemällä iltapäivällä haudoille kynttilät. Erityisterveiset lähti yläkertaan itsenäisyytemme puolesta taistelleelle sotaveteraani-vaarilleni. En mitenkään pysty ymmärtämään tällaisena päivänä järjestettyjä mielenosoituksia, mutta ei mennä siihen nyt…

IMG_4088.jpg

IMG_4093.jpg

Hyvä ruoka on myös aina juhlapäivien kruunu ja pitihän se kattauskin toki teemaväreihin sopivaksi tehdä. Ihan puhdasta sinistä ei löytynyt servietti-varastostani, joten nyt mentiin vähän enemmän petrolinsävyisellä, mutta ajatushan se on tärkein. Jouluruusuni alkoi vetelemään viimeisiä, joten leikkasin vielä hengissä olleet kukat pieniin maljakoihin pöytää somistamaan.

IMG_4094.jpg

IMG_4097.jpg

IMG_4101.jpg

Sytytin vanhan perinteen kunniaksi ikkunaan kaksi kynttilää palamaan.

Linnan juhlat ovat myös ihan ykkösjuttu, jota katsotaan joka vuosi. Taidanpa keittää glögit ja nauttia hyvän ystävän tuomasta Rooman tuliaisesta – hän oli sullonut matkalaukkuun näkemänsä gluteenittoman italialaisen kakun ja toi sen minulle äsken! Kyllä lämmitti sydäntä!

IMG_4109_2.jpg

Huomenna palataan taas kylppäriasioiden pariin, nyt toivotan kaikille hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa. <3

4 kommenttia “Itsenäisyyspäivän ilta

 1. Täälläkin kynttilät palavat ja televisio on auki odottamassa pian alkavaa juhlalähetystä. Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa! &hearts;

  1. Kiitos Irina! Tunnelmallista Itsenäisyyspäivän iltaa! &hearts;

 2. Joo-o, ei meilläkään pystytty ymmärtämään niitä mielenosoituksia… Varsinkin mies oli ihan raivona, hän kun on ehkä tavallista isänmaallisempi, kun harrastuksiin kuuluu vapaaehtoista maanpuolustuskoulutusta. Mutta ihanaa oli kynttilöiden valossa katsella Linnan juhlia!

  1. Tuntui jotenkin niin epäkunnioittavalta tuollaiset mielenosoitukset… Ymmärrän hyvin miehesi mielipahan.<br />
   <br />
   Linnan juhlat on kyllä ihan perinne, ne pitää aina katsoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *