Kiitos äidille

Juuri tänään erityisesti, annan ison kiitoksen äidilleni. Tänään on hyvä hetki muistaa ainakin minun elämässäni aina isoa roolia näytellyttä henkilöä. Omistaa päivä äidilleni, joka on aina ollut tukenani ja apunani ja rakastanut minua pyytettömästi. Myös niinä hetkinä, kun en olisi sitä ansainnut.

Viime vuosi on ollut perheellemme rankka kaikkinensa ja äidiltä on kysytty paljon voimia ja jaksamista. Olisi mahtavaa, jos pystyisin tarjoamaan edes hetken kivaa mieltä, hyvää oloa ja auttaa lataamaan akkuja. Tänään minun äitini on meidän kunniavieras. Tänään hän pääsee valmiiseen pöytään hyvän aterian ääreen. Tänään hän saa lahjaksi myös omaa aikaa, virkistäytymistä ja uutta energiaa.

itienp%C3%A4iv%C3%A4%202015.jpg

Minua puolestaan on muistettu tänään upeilla kimpuilla ja lämpimillä haleilla. <3 Ja eräällä hieman hinnakkaammalla, pitkäaikaisella lahjalla, josta kerron lisää myöhemmin.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, iso-äideille, äitipuolille, vara-äideille, äideiksi rinnastettaville, äidiksi tuleville, haluaville ja äitiydestä unelmoiville.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *