Keväisiä inspiksiä

Kevättä kohden pastellisävyt tuntuvat joka vuosi yhtä ihanilta, rauhallisilta ja harmonisilta. Myös tänä vuonna 2015 kevään trendiväreissä on edelleen pastellit. Alla olevassa H&M:n kuvassa erittäin ihania sävyjä harmaan ja vaaleanpunaisen värin ystävälle.

hm2.jpg

Flos 265 -valaisin katon rajassa kruunaa kokonaisuuden. Tykkään tuosta valaisimesta tosi paljon, mutta sen valtava koko vähän arveluttaisi omassa kodissa, meillä on nimittäin ihan normaali huonekorkeus ja tuo valaisin tarvitsee ehdottomasti enemmän tilaa briljeeraamiseen.

hm%20kev%C3%A4t.jpg

Henkkamaukan tarjonnassa on kivasti aina useampi eri tyylisuunta. Näistä vasemmanpuoleinen herättää ainakin minussa hieman itämaisia vivahteita jollain maskuliinisella twistillä ja oikeanpuolimmainen taas omaan makuuni liian romanttishenkistä meininkiä hapsuliinoineen. Mutta koska makuja on miljoona, kokonaisuuksista pystyy jokainen poimimaan juuri omaan kotiin sopivat.

Näistä kuvista tulee myös meidän kotiin pari pientä palasta kevättä ajatellen
– arvaatko mitä? 🙂

Kuvat H&M / Pinterest -kansiostani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *