ETUOVELLA

Olen vakuuttunut, että nyt alkaa olemaan se hetki, kun villakangastakki on alettava ottamaan esille, sormikkaat vähintään! Tautisen kylmä oli lähteä aamulla puoli kahdeksalta töihin. Flunssa on nyt selätetty, ääni on vielä vähän painoksissa, joten uudestaan kipeäksi en halua kekkaloimalla liian ohuilla vaatteilla! Melkein toivoisi jo lunta maahan, saisi hyvän syyn kääriytyä lämpimiin takkeihin ja vetää saappaat puoleen sääreen.

Parhaimmat päivänsä nähneet kesäkukat sai väistyä jo reilu viikko sitten syksyisten kaunistusten tilalta. Vähän marjoja, koristekaalia ja callunaa sekä ehdotonta suosikkiani, hopealankaa. Valkoiset ruukut, kiviä ja käpyjä. Kivan simppeliä omaan makuun.

IMG_7054.jpg

Suosin usein etuovella valkoisten kukkien lisäksi liloja tai sinertäviä, ne sopivat hyvin syvän turkoosin etuovemme pariksi.

IMG_7063.jpg

IMG_7059.jpg

Naapureilla näyttää vieläkin kesäkukat rehottavan. Minä lopetin niiden hoitamisen jo ajat sitten, mieli teki jo siirtyä vähän syksyisempiin kasveihin.

PicMonkey%20Collage.jpg

Pian lisään seuraksi vielä lukuisat lyhdyt, mutta ihan vielä ei ole mielestäni aika poltella ulkolyhdyissä kynttilöitä, vaikka sisällä niitä palaakin joka ilta. Säästetään lyhdyt sinne talvisemmille keleille sitten.

Vieläkö teillä rehottaa kesäkukat, vai joko ollaan siirrytty callunoihin ja kanerviin?

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “ETUOVELLA

  1. Kaunis asetelma sisääntulossa! Kyllä vain saa syksylläkin ihania kukkia ja kasveja. 🙂 meillä on vasta ensimmäinen Calluna löytänyt paikkansa, lisää voisi kyllä laitella. 🙂

    1. Löytyy kyllä vino pino kauniita syksyisiä kukkia, joista valita! Tykkään tehdä tuollaisia ruukkuasetelmia, niissä saa kivasti koko -ja korkeuseroa aikaiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *