KUKKIA ÄIDEILLE

Pihalla ja kotona kukkii näin äitienpäivän kunniaksi kaikki mahdollinen. Etupihan kirsikkapuu on kauneimmillaan ja ohikulkijat pysähtyy ottamaan siitä valokuvia. Eikä syyttä, se on upea!

        IMG_3940.jpg

        IMG_3938.jpg   

        IMG_3934.jpg

Tyttäreltä sain äitienpäivälahjaksi monivärisen krysanteemin pihapöydän koristeeksi <3

        IMG_3943.jpg

Pihalla taas kukkii jotain sinistä (en kuollaksenikaan muista kyseisen kukan nimeä) ja ensimmäistä kertaa vuosiin, myös vuorenkilpi on tehnyt monta kukkaa!

       IMG_3946.jpg

        IMG_3951.jpg

Etuovella kirsikkapuun kanssa kilpaa kukkii orvokki.

        IMG_3954.jpg

Minä sain äitienpäivälahjaksi raakasuklaan valmistuspaketin – pääsen minäkin nauttimaan terveellisestä ja herkullisesta suklaasta, sekä leffaliput! 🙂 Eipä olekaan aikoihin tullut leffassa käytyä, vaikka tykkäänkin leffassa käydä! Oikein mieluisia lahjoja. Aamiaista en tykkää syödä vuoteessa, vaikka sekin vaihtoehto oli tarjolla. Söimme sen sijaan kaikki yhdessä aamiaisen pöydän ääressä. Kukkakaupan kautta lähdemme käymään minun ja mieheni mummien luona viemässä äitienpäiväkukat. Omat vanhempani ovat mökillä, joten sovimme, että soitto riittää. Appivanhemmat asuvat 500km päässä, joten sinne myös vain tervehdys puhelimitse.

Aurinkoista äitienpäivää kaikille!

Blondi

 

2 kommenttia “KUKKIA ÄIDEILLE

 1. Oi, miten upea kirsikkapuu! &hearts; &hearts; En yhtään ihmettele, että ohikulkijat pysähtyvät kuvaamaan tuota kaunotarta! :)<br />
  <br />
  Jos noiden sinisten pikkukukkien nimeä muistelet, niin ne ovat lemmikkejä. 🙂 <br />
  <br />
  Ihanaa äitienpäivää! &hearts;

  1. Jäin itseasiassa miettimään ovatko lemmikkejä, sillä tuo lehti on mielestäni erilainen kuin lemmikillä. Tuo kukka myös tekee sellaista lehtirihmastoa, vähän kuin maanpeittokasvit… ja eikös lemmikit kasva myös villinä? Tuon olen meinaan itse istuttanut taimena… No, kaunis se on joka tapauksessa! :)<br />
   <br />
   Hyvää äitienpäivää sinne myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *