SNEAK PEEK PÄÄSIÄISKATTAUKSESTA

IMG_3487.JPG

Kun tämä Afrikan puuvilla käveli Eurokankaan palalaarissa vastaan, en voinut laskea sitä käsistäni! Voi apua, mitkä värit, mikä kuosi, mikä ilo ja runsaus! Täysin päinvastainen ilme tulee tämän vuoden pääsiäispöytään kuin alun perin ajattelin, mutta nyt lentää pastellisävyt pois ja tilalle tulee täyteläisempää ja kylläisempää ilmettä!

IMG_3488.JPG

IMG_3489.JPG

Kööpenhaminalaiset pinkit puput ovat useamman vuoden vanhat. Ne sopivat kuin nenä päähän tähän väri-iloitteluun. Lookkia rauhoittaa valkoiset astiat ja simppelit pajunkissat.

Söin eilen illalla karkkia ja voi ällötys, mikä olo siitä tuli! 🙁 Maha turposi ja alkoi särkemään, tuli paha olo ja ällötti. Enpä taida tehdä samaa virhettä toistamiseen! En päässyt salille aamulla, sillä kortti on tietysti umpeutunut torstaina, eikä tänään ollut päivystystä. Aloitin siis aamun 10 kilsan lenkillä. Perään kuurattiin pihakalusteet ja mies putsasi grillin talven jäljeltä. Tänään tulikin sitten nautittua tämän vuoden ensimmäiset grilliherkut! Mmmm….!! 🙂

Minä alan tekemään huomisen dinnerin jälkiruokia ja sitten köllähdän sohvalle katsomaan VoF:ää. Ai, että miten nautin tällaisista pitkistä vapaista!


Ihanaa pitkäperjantain iltaa <3
Blondi

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *