PIMEÄN VARALLE

Rakastan kynttilöitä, lyhtyjä, pehmeitä valoja, liekistä heijastuvia varjoja, lämpöä ja tunnelmaa. Erilaisia tuikkukippoja, lyhtyjä ja kynttilänjalkoja on kotona roppakaupalla, mutta mikä jottei lisää mahtuisi 🙂 

A) Ellos  B) Sokos  C) Ellos  D) La Maison Primavera Shop  E) Ikea  F) NetAnttila  G) Room21  H) Toknet 


Nuo A-kuvan seinälle laitettavat tuikkulyhdyt sopisivat hyvin portaisiin. Meillä on porraskäytävän katossa ja seinällä kirkkaat valot, enkä käytä niitä mielellään. Kammoan kirkkaita ja kovia valoja ja nämä toisivat sinne ihanaa tunnelmaa. 

Talolyhtyjä on jo näkynyt muutaman vuoden, mutta meille ei niitä ole vielä eksynyt. Niistä kajastaa kivasti kynttilänvalo. Viimeinen kuva tuo mieleen vanhan ajan herätyskellon – aika vinkeä! 🙂

Lämpöisiä ajatuksia päiväänne,
Blondi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *